segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Networking i com generar sinergies entre sòcies Ap!Lleida
Més que explicar-vos la definició, viure’n un exemple
Núria Ribes

Per començar, posem-nos en antecedents.  El 14 de desembre, en la trobada nadalenca de l’Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida al Castell de Raymat.

Aquests esdeveniment fa que, dones empresàries lleidatanes  com Silvia Galindo de Booknovias i Iolanda Sebé   de Bang Bang Open Space, es coneguin i s’estableix l’adquisició de contactes i relacions professionals.

 

Les dos veuen que tenen empreses amb interessos similars al sector dels esdeveniments i que s’exerceixen en el mateix àmbit de Lleida.

En aquesta trobada l’Elena de Carandini, propietària del Castell de Raimat i presidenta de la Fundació Raimat Lleida, ens parla de propòsit, d’establir contactes, d’il·lusió i de l’exemple de la seva família. Una xerrada inspiradora per a totes les dones que conformen la nostra associació, i que cala en moltes de nosaltres. En quest moment i parlant d’antecedents, jo mateixa, Núria Ribes de Lligabosc wedding planner, em trobo a les nostres dos anteriors sòcies parlant i  s’estableix l’inici de la sinergia entre totes tres: “hem de fer alguna cosa conjuntament” .

Seguim. El dia 22 de gener,  Ap!Lleida crea complicitats amb la Juno House Club, una trobada de networking .  D’aquesta trobada, es interessant llegir-ne les reflexions, molt útils per a nosaltres , i de les quals en sortim molt empoderades.

Amb tot aquest bagatge, posem fil a l’agulla, per crear sinergies i avantatges a través del  networking, amb  la possibilitat d’entaular contacte amb persones que podrien convertir-se en socis, proveïdors o clients. I parlem amb una altra de les sòcies d’ Ap!Lleida, Laura Echevarria d’Illusions Models.

 

Parlem de crear una col·laboració, un altre exemple dins del networking per tal de desenvolupar  un esdeveniment en particular i acordem el mètode que utilitzaren per a treballar en equip i difondre els resultats conjunts que n’obtinguem.

S’esdevé la sinergia, que es produeix quan quatre sòcies d’Ap!Lleida treballen juntes per a desenvolupar una idea.

Sinergia, prové de la filosofia de la Grècia antiga que indica que “el tot és més important que la suma de les seves parts”.

El més interessant de crear sinergies és valorar les diferències entre les parts. Aquesta valoració és la que condueix, en el nostre cas, a una sinergia interempresarial amb la finalitat d’augmentar la presència de les nostres marques, alhora que donem suport a una causa comuna, l’associació Qboda Lleida, on hi participen també dues de les nostres sòcies d’ Ap!Lleida.

Aquest tipus de sinergies sempre està determinada per interessos particulars, però va més enllà de la simple col·laboració, ja que busca obtenir el major profit de les fortaleses, l’experiència i les riqueses de cadascuna de nosaltres i les empreses participants. En la pràctica, això es va traduir en l’ús de les instal·lacions de Bang-Bang Openspace, i en l’aprofitament de la clientela de l’associació Qboda Lleida.

I creem  l’ After Work Qboda amb les sòcies d’Ap! Lleida

Com el seu nom l’indica, un after work es una trobada que es dona una vegada finalitzada la jornada laboral. És una instància que té un caràcter en general informal i que sol donar-se en espais relaxats, com pot ser amb una copa de vi, uns snacks i una música ambient. Amb un caràcter marcadament desenfadat, aquestes trobades solen vincular a emprenedores, empresàries, directives, professionals independents … que busquen ampliar la xarxa de contactes del seu negoci.

 

 

A més a més, de donar visibilitat a les nostres marques donant a conèixer els nostres serveis a clients i alhora a altres persones del sector. Això, no sols provoca que la marca es conegui, sinó que també ajuda a construir una reputació en l’àmbit professional, creant experiències inoblidables per a sorprendre a clients i proveïdors.

Les experiències de marca són cada cop més importants per a les empreses que busquen establir una connexió emocional amb les seus clients.

És a partir d’aquest intercanvi que poden sorgir diferents oportunitats de negoci a través de la complementació d’idees i eines. Com hem vist, en el networking es poden crear cercles d’ajuda i col·laboració que beneficiïn el futur dels negocis. I aquí intervé la cinquena sòcia d’Ap! Lleida Chaimaa Arjam de Arenas Pastry & Brunch que a través de la divulgació per xarxes socials de l’ After Work Qboda demana poder venir per tal de conèixer-nos en persona i projectar accions conjuntes de futur.

A Ap!Lleida tenim la missió de teixir plegades una xarxa de suport empresarial entre totes les nostres sòcies, un nexe d’unió que es consolida i que es nodreix compartint iniciatives i trobades exclusives de tota mena, aquest és un bon exemple que avui us hem volgut compartir.

I, compartir camí amb Ap!Lleida, és sinònim sempre d’anar de la mà de dones que inspiren!

 

 

 

 

En conclusió, el networking és una eina clau per generar sinèrgies entre sòcies i augmentar les oportunitats de negoci. Participa en esdeveniments de networking, comparteix informació i coneixements, col·labora en projectes conjunts, recomana altres sòcies i mantingues contacte regularment. Seguint aquests consells, podràs enfortir les relacions i generar sinergies que condueixin a l’èxit.

Recorda que juntes som més forts!

 

Vols formar-ne part?  Uneix-t’hi 

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)