segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Les sòcies d’Ap!Lleida celebren la trobada de Nadal al Castell de Raymat
Ap!Lleida - Sopar Nadal Castell de Raymat 2022

El passat dimecres 14 de desembre al vespre va tenir lloc la trobada nadalenca de l’Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida, en la qual hi van assistir una quarantena de sòcies.

La vetllada va desenvolupar-se al Castell de Raymat, un selecte escenari que es va descobrir de la mà de la seva amfitriona, Elena de Carandini Raventós.

 

De Carandini és, a més, presidenta de la Fundació Comunitària Raimat Lleida, un projecte solidari que vol dinamitzar el territori lleidatà social, econòmica i ambientalment

 

Aquesta cita nadalenca va permetre a les dones empresàries lleidatanes continuar compartint complicitats i experiències, fer networking, així com projectar les seves accions conjuntes de futur. A més, van poder degustar un maridatge de cava, fruita i xocolata, cortesia de Raimat, Torrons Fèlix i La Cistella de Ponent.

Roser Xandri amb un exemplar de la litografia ‘Atalanta’, de Sonia Alins

 

Ap!Lleida vam obsequiar les nostres sòcies amb una sorpresa: una litografia feta en exclusiva per a l’associació, obra de la reconeguda artista lleidatana Sonia Alins. L’original d’‘Atalanta’ es pot visitar a la galeria d’art Espai Cavallers.

 

Alins ha rebut un gran reconeixement nacional i internacional, essent guardonada recentment amb la Medalla d’Or de la Society of Illustrators de Nova York (2022)

 

‘Atalanta’ s’inspira en l’heroïna grega del mateix nom, d’esperit indòmit, que personifica el caràcter valent i decidit de les sòcies d’Ap!Lleida.

Les sòcies que no van poder assistir a la trobada poden recollir el seu regal apropant-se a les instal·lacions de l’Espai Cavallers. A més, les persones interessades a gaudir d’aquesta peça també tenen la possibilitat d’adquirir-la contactant amb aquesta galeria d’art.

 

Sòcies d'Ap!Lleida al Castell de RaymatSòcies d’Ap!Lleida al Castell de Raymat

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)