segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Ap!Lleida crea complicitats amb el Juno House Club

Just fa una setmana que una representació d’Ap!Lleida es desplaçava a Barcelona per assistir a una trobada de networking a l’exclusiu club femení Juno House.

 

 

Una iniciativa que tenia la intenció principal de reforçar connexions amb les companyes empresàries de l’entorn metropolità, i juntes ser més conscients de la potència, el talent i el lideratge de les dones professionals

 

Després d’haver gaudit de la taula rodona ‘Dones empresàries, redescobrint el territori’, a càrrec de Natalie Batlle (CEO Juno House), Maria Teixidor (Presidenta Dona i Empresa de PIMEC) i Laia Rogel (presidenta d’Ap!Lleida), volem compartir amb vosaltres algunes útils reflexions.

La trobada a Juno House va evidenciar-nos com és d’important atrevir-nos a apostar al 100% pel nostre negoci, a ser valentes, pensar ‘a lo gran’, i agermanar-nos com a empresàries per sumar i multiplicar (i no a dividir-nos, una tendència que sempre ens han suggerit per desacreditar-nos).

 

En aquesta línia, Maria Teixidor ens recordava que “a les dones ens munten coses per tenir-nos distretes”, i no per complir amb els nostres propis objectius i fites professionals. La Natalie Batlle, per la seva banda, parlava que les dones tenim traça en el networking, però que, en general, no acostumem a anar tant a “cara barraca” com fa el sector masculí. I això, per què és així? Per què està ben vist que siguem discretes i humils, i no enèrgiques, ambicioses, fortes i competitives?

  Xarxes professionals femenines com Ap!Lleida i Juno House Club volem crear una comunitat on créixer, fer networking i fer negoci

 

De fet, ja hi ha recerques que certifiquen l’efectivitat de les dones dins del funcionament de les empreses. Segons un estudi de la Universitat de Murcia, impulsat per l’investigador Antonio Mínguez, la presència de les dones als consells d’administració de les empreses augmenta la rendibilitat, redueix el risc financer i l’endeutament, redueix la informació asimètrica i adequa la remuneració dels directius als interessos dels accionistes.

Des d’Ap!Lleida us encoratgem a totes les dones empresàries a creure-us realment les nostres habilitats, els nostres punts forts, i ser conscients de tot allò que podeu aconseguir en l’esfera empresarial!

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)