segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Presentació

  /    /  Presentació
PREMISAP

Els premis Ap! Lleida tenen com a objectiu reconèixer l’èxit de les dones com a empresàries, directives o professionals en diferents àmbits com la cultura, l’art, l’esport, la comunicació i l’emprenedoria. També a aquelles empreses que assoleixen reptes importants en la societat actual com la igualtat d’oportunitats em l’àmbit laboral, la conciliació, la innovació, l’ajut humanitari, entre altres.

11 disciplines diferents i 2 reconeixements especials composen l’edició d’aquest any.

Gràcies a la rellevància de les dones i empreses guardonades el Ap! Lleida han aconseguit esdevenir un reconeixement social i institucional al món empresarial, a la vegada que ja són uns guardons de referència per a la ciutat de Lleida i comarques.

BENVINGUTS/DES A LA XIII EDICIÓ DELS PREMIS AP! LLEIDA

L’ampli ventall de categories i l’alt nivell assolit dels premis atorgats en edicions anteriors, fan possible que els Ap! Lleida hagin consolidat, any rere any, allò que en el món de l’empresa té un valor gairebé incalculable: la Marca, que permet identificar uns premis de qualitat a la vegada que es consolida el reconeixement al potencial femení d’empresàries, directives i professionals, que són la raó de ser de Ap! Lleida i dels Premis a l’Excel·lència.

El 18 de setembre s’obre la convocatòria de la TRETZENA edició dels Premis Ap!Lleida

Uns guardons de prestigi que tenen com a finalitat el reconèixer l’èxit de dones que estan al capdavant d’una empresa rellevant, d’un projecte d’investigació científica, professionals de diferents sectors, ambaixadores en àmbits com l’esport o la cultura, empreses que lluiten per la igualtat d’oportunitats i entitats solidàries entre altres.

Aquest any volem sorprendre-us amb novetats i fer així un premis diferents.

Anima’t, participa i vine!

Com proposar una candidatura

Les persones que vulguin optar als Premis Ap! Lleida hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran aquí.

En el formulari s’haurà de fer constar la categoria del premi a què s’accedeix i per la qual serà valorada, les dades de contacte de la candidata i una breu descripció que justifiqui la seva candidatura així com on adreçar-nos per ampliar la informació si s’escau.

Poden presentar les candidatures directament les beneficiàries, o bé una altra empresa o una persona interessada que les avali.

En el moment en què Ap! Lleida rebi el formulari d’inscripció es posarà en contacte amb les persones candidates per tal de completar la documentació necessària per a valorar les candidatures.

El termini de presentació de candidatures es tancarà 1 mes abans de la celebració dels Premis.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris
Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

Sòcia que recomana:

Correu electrònic:

Títol per a la recomanació:

Categoría:

Descripció recomanació

Enllaç "Més informació" (opcional)

Imatge (opcional)

Nom de la persona:

Correu electrònic:

Títol per a l'avantatge:

Nom de l'empresa:

Descripció de l'avantatge

Enllaç "Més informació" (opcional)

Imatge (opcional)