segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap!Lleida rep la Placa al treball President Macià
macia

Ap!Lleida va rebre el passat 17 de desembre la Placa al treball President Macià en la categoria d’igualtat  d’oportunitats en el treball i la conciliació de la vida personal, laboral i familiar, i coresponsabilitat entre dones i homes en el treball de cura de persones. L’acte de concessió de les plaques i medalles es va fer al Palau de la Generalitat i va ser presidit pel president Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

Van recollir la Placa la presidenta d’Ap!Lleida, Laia Rogel Vilanova, la tresorera, Roser Xandri, i la secretaria, Núria Ribes. Les altres organitzacions premiades van ser: Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, Associació MIFAS de Girona i el Celler Cooperatiu i Secció de Crèdit de Vila-rodona.

Mercè Generó, la gerent de Osonament, va afirmar que “les cinc entitats guardonades, no només complim amb alguna, sinó amb totes les categories del guardó: seguretat i salut en el treball; igualtat d’oportunitats i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; responsabilitat social empresarial; foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat”. Va tenir un agraïment pel govern, per les persones que van impulsar i crear les institucions reconegudes i per la “la gran feina dels equips de treball de les diferents institucions premiades. “Professionals que hi posen el talent, el temps, el coneixement, el saber fer, adaptant-se al canvi de normatives, de lleis, ordres, resolucions, justificacions…Unes traves que dificulten el camí, però que no ens fan perdre la il·lusió i la recompensa que suposa treballar per a les persones”.

A banda de les cinc empreses que van rebre la placa, el Govern va concedir quinze medalles a persones a títol individual, per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals.

El president Quim Torra va agrair el paper de tots els premiats “en un acte de reconeixement i de país” a les persones, entitats i empreses que treballen “perquè aquest sigui un país pròsper on cada dia es visqui millor”. I va destacar el seu paper de “referents” en un món canviant on “els joves veuen i veuran en vosaltres el reflex dels valors del treball, de l’esforç, també del risc i del no deixar-se vèncer quan les coses van malament”.

Per la seva part, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, va reconèixer la feina i els mèrits dels guardonats i els va animar a persistir: “El país us necessita, ens necessita a tots i totes, per millorar el nostre mercat de treball, mirant el futur amb optimisme i plantejant escenaris de diàleg, concertació i voluntat de trobar estratègies conjuntes.

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)