segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Your Christmas Time!
torronada

A Ap! Lleida som Apassionades!!!

 

Apassionades per la nostra feina.

Apassionades per la nostra família.

Apassionades per als altres.

Apassionades per …

 

Fer trobades de Nadal, com la viscuda el passat 18 de desembre al Jardí de l’Avet i dedicant-nos la tarda a Apassionar-nos!!!

Perquè, també cal que siguem APASSIONADES de nosaltres mateixes.

Per això vàrem pensar de trobar-nos després d’un any intens i abans de gaudir de les festes nadalenques amb família, parant una tarda i gaudint d’un temps exclusiu per a sentir-nos.

 

Com ho visquérem?

Doncs vivint una tarda sensorial 100%. Gust, tacte, olfacte, oïda, vista i van ser-hi més presents que mai.

Per començar treballant l’olfacte, la Silvia de Parfums Galo ens va delectar amb diferents perfums d’autor; i diferents referències, creades per perfumistes de forma artesanal que ens van captivar els narius.

La Silvia és tota una especialista a Lleida en aquest món i ens va explicar que la creació d’un perfum és tan exclusiva com la d’una pel·lícula, un llibre o una cançó.

Per a continuar la Katia Medeles, coach experta en emocions i creadora del mètode d’Intel·ligència emocional Neska; ens va fer sentir el nostre cos i la nostra ment a través de diversos exercicis on parar, mirar i escoltar-nos que ens van ajudar a tenir un recurs més per a aconseguir equilibri i benestar. A més a més d’obsequiar-nos amb el seu llibre: “Los secretos de una mente en equilibrio”.

Volíem aguditzar també el sentit de l’oïda i ho vàrem fer amb la amb les millors paraules. L’entrevista que la nostra presidenta Laia Rogel va fer-li en exclusiva per a les sòcies Ap! Lleida a la Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de Tous. Una entrevista inspiradora on la Rosa va explicar-nos tota la seva trajectòria professional i personal en un ambient distes i acollidor. I sobretot una entrevista motivadora per a totes nosaltres, coneixent de primera mà un projecte d’èxit a nivell internacional. Gràcies Rosa per aquesta tarda amb tu i pels detalls Tous que es vas portar per a totes les assistents a la trobada de Nadal.

Absortes per totes les nostres ponents en un indret tant acollidor per la vista com el jardí de l’Avet, decorat en part per la Raquel de Can Gesse. Vàrem acabar la tarda delitant el sentit del gust amb la dolçor dels pastissos, pastes, coques i llaminadures que la Núria de Lligabosc va preparar, amb l’ajuda de la junta i col·laboradores de l’associació.

 

Realment l’última trobada de l’any exclusiva per a les nostres sòcies va ser Apassionant!

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)