segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Entrevistes   /  Entrevista: Eva Mititieri
eva mititieri

 Respon breument a les següents preguntes

 

Llibre que recomanes. “Liderar en Femenino” de la Txell Costa

 

Blog o podcast que recomanes el “Podcast de Reason Why” i el “Nada mal my dear” de l’Andrea Amoretti

 

Pel·lícula o sèrie que recomanes (amb un enfoc d’estratègia, creixement professional, habilitats comunicatives, valors, etc.) “Qué bello es vivir”, una peli clàssica que ens ensenya que qualsevol vida és important i té influència en la dels altres

 

 

COM A EMPRESÀRIA / DIRECTIVA / PROFESSIONAL / EMPRENEDORA:

 

 1. Quina és la teva trajectòria professional? Vaig començar a treballar a l’empresa familiar d’importació i venda al major de ferreteria just quan vaig acabar el màster. Venia per ajudar puntualment en l’elaboració de la nova tarifa 1999 i aquí estic 20 anys després! Perquè sis mesos després de la meva entrada, el meu pare va decidir que es jubilava i em deixava portar l’empresa a mi. Paral.lelament, sempre he anat fent alguna emprenedoria. Les darreres són la casa rural a la Segarra (Casa Les Germanes), una jornada d’emprendores (EmprenCamp) i l’assessoria en comunicació i màrqueting, sota el meu nom personal.
 2. Explica’ns una mica la teva formació. En acabar la carrera de Publicitat i Relacions Públiques, vaig fer un master en Màrqueting a EADA. Posteriorment he anat fent formació contínua en comunicació digital i formació relativa a l’empresa.
 3. Quina és la teva marca personal? La meva marca es basa en 3 pilars: connexió (m’encanta conectar persones), autenticitat (com a base d’una empresa i d’un projecte personal sòlid i diferenciat) i generositat (aportar el millor de mi sense esperar res a canvi).
 4. Volem conèixer la teva empresa. Ens l’expliques? Com he comentat abans, d’empreses/projectes actualmente en tinc 4, però em cenyiré a la casa rural, que és el que m’ha fet sentir segarrenca des del primer moment que vaig posar-hi els peus. “Casa Les Gemanes” neix quan tres germanes i les nostres famílies buscàvem la casa ideal de vacances. I la vam trobar a la Segarra, enmig de camps de blat i ametllers. Anteriorment havia estat un magatzem de gra, un teatre per als nens del poble i actualment, després d’una gran renovació, la nostra casa de vacances que posem a la disposició de qui vulgui venir a passar uns dies de relax i desconnexió, en contacte amb la natura.
 5. En què et diferencies de la teva competència? Aquesta és una casa còmode, però amb encant. Et tractem com si fossis el nostre convidat, per això només entrar veuràs que és la nostra casa de veritat, no una casa de les que es posen a llogar, sense personalitat ni cap objecte especial. Casa nostra és plena de mobles comprats a fires de brocanters, en viatges o fabricats per nosaltres mateixes i amb un toc de flors, sempre. Tot per tal de donar a la casa un esperit únic i irrepetible.
 6. Amb quin canal digital o xarxa social t’identifiques més? I quina et funciona millor en l’àmbit professional? Tant en la casa rural com en l’assessoria i la jornada treballo molt Instagram. A nivel de l’empresa de ferreteria, ens movem més a través de la nostra web i visites personals.
 7. Quin consell donaries a la sòcia Ap!, sigui quina sigui la seva professió? Que sigui fidel a la seva manera de ser, autèntica. I que no es compliqui la vida. Simplificar i quedar-se amb el que realment importa, per estalviar temps i energia.
 8. Com és el teu dia a dia? Des de finals del 2019 que compagino la feina a l’empresa de ferreteria (pels matins) amb l’assessoria (per la tarda). Tinc la sort de que m’ajuden amb el funiconament de Casa Les Germanes i només m’he dedicar a la seva gestió més general.
 9. Amb quines habilitats t’identifiques més? Crec que soc pràctica i aprofito bastant les habilitats que tinc… Una d’elles és la de saber veure quin és el potencial d’una persona i transmetre-li per empoderar-la.
 10. Tens la impressió que la emprenedora/empresària/directiva/professional ha tingut l’evolució que esperaves? Crec que anem per bon camí…

 

 

COM A MEMBRE D’Ap!:

 

 1. Per què et vas associar? Perquè vaig tenir una xerrada llarga amb l’Ester Barqué i vam coincidir en molts punts de vista. Volia estar en una associació activa i que m’aportés i no perdre el temps, i ella em va “convèncer” de que així era l’Ap!
 2. Quins són els teus objectius dins l’Associació? Crear comunitat per poder compartir coneixements i experiències.
 3. Què esperes d’Ap!? El que espero és bastant el que ja estic rebent: activitats interessants, tant sigui de lleure com de formació.
 4. Què demanaries a les teves companyes sòcies? Que vulguin compartir amb d’altres sòcies.
 5. Com presentaries Ap! a les persones que no són sòcies? Sovint em toca presentar l’Ap!, perquè quan dic que soc d’una associació d’empresàries de Lleida la gent em pregunta “de Lleida?!” (tenint en compte que jo visc a Gelida, un poble que está 25 minuts de Barcelona). L’Ap! és una associació de dones empresàries i emprenedores que volen anar per feina i extreure el màxim profit de pertànyer a una associació. Que no és un club de bridge, vaja!
 6. Què trobes a faltar a l’Associació? Posat’s a demanar, més moments de trobada, encara que sigui en més petit comité o a nivell informal…
<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)