segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  LES EMPRESÀRIES I ELS EMPRESARIS LLEIDATANS S’UNEIXEN PER MILLORAR EL FUTUR DEL JOVENT EXTUTELAT

PROJECTE JOVES FUTUR+

 

· Un projecte de la Fundació FC Barcelona que vol donar un cop de mà en reconduir el futur laboral dels joves d’entre 19 i 25 anys en situació vulnerable

· Un pas endavant per teixir una xarxa d’empreses lleidatanes solidàries a favor de la igualtat d’oportunitats professionals

 

Projecte Joves Futur+ de la Fundació FC Barcelona, coorganitzat per l’Associació d’Empresàries Ap!Lleida, presentat a la Cambra de Comerç de Lleida

 

Avui, divendres 27 de gener, ha tingut a lloc la presentació a Lleida de Joves Futur+, un projecte dissenyat per la Fundació FC Barcelona que vetlla per millorar el futur laboral dels joves extutelats per l’Administració pública.

Aquesta acció, coorganitzada per l’associació d’empresàries Ap!Lleida, s’ha presentat a la Cambra de Comerç de Lleida i ha comptat amb una bona representació d’empresàries i empresaris de les terres ponentines.

Com empresàries i empresaris, tenim el deure d’aportar un retorn a la societat i donar oportunitats als joves extutelats”, ha declarat Laia Rogel, presidenta de l’associació Ap!Lleida. “Animo a totes les empreses del territori a participar perquè aprendran molt personalment i professionalment d’elles i ells. Junts formem la nostra societat, i tots hem de sumar-hi”, afegeix Rogel.

Acció que incentiva la connexió d’aquests nois i noies, d’edats compreses entre els 19 i els 25 anys, en el món laboral

Aquest programa de sensibilització, que compta amb el suport de la Fundació La Caixa, es durà a terme de la mà d’entitats del món social amb la complicitat del teixit empresarial d’arreu de Catalunya, oferint a un centenar de nois i noies cada any oportunitats formatives, laborals, psicoemocionals i acompanyament amb mentoria.

El projecte Joves Futur+ vol esdevenir una plataforma a través de la qual millorar el futur laboral del jovent en situació vulnerable, i oferir també la possibilitat a les empreses lleidatanes de ser un trampolí d’oportunitats per aquests així com tota una oportunitat perquè aquestes puguin aportar a la societat.

Durant la jornada, ha tingut a lloc la presentació formal del projecte i s’han compartit en públic diverses experiències i casos d’èxit d’inserció laboral de joves en situació de vulnerabilitat. Seguidament, s’ha desenvolupat una ronda d’entrevistes ràpides entre el jovent i les empresàries i empresaris lleidatans interessats a participar. D’aquesta manera, s’ha fet un pas endavant per dinamitzar aquesta nova xarxa d’empreses solidàries.

 

La presentació ha comptat amb l’assistència de la Dra. Marta Segú, directora de la Fundació FC Barcelona

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)