segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Ap! Lleida entrega un xec solidari de 3.200 euros a l’associació Aremi

Ap! Lleida, l’Associació de Dones Empresàries de la demarcació de Lleida, ha entregat aquest dilluns la recaptació aconseguida en el passat Sopar Solidari 2022.

En aquesta ocasió, l’entitat beneficiada ha estat Aremi, qui ha rebut un xec de 3.200 euros, gràcies a les aportacions de les sòcies de l’entitat així com de les diverses col·laboracions público-privades.

Laia Rogel, presidenta d’Ap! Lleida, acompanyada de Roser Xandri, tresorera, han estat les encarregades de fer l’entrega d’aquesta quantia.

Rogel ha destacat la “important col·laboració dels assitents i les sòcies d’Ap!Lleida, ja que amb aquest import s’ha aconseguit augmentar un 166% les col·laboracions recollides respecte a l’edició anterior.” En aquest sentit, anima a les sòcies, empreses i institucions de la demarcació de Lleida a continuar en la mateixa línia, amb un objectiu clar: “Seguir augmentant substancialment la nostra solidaritat; com ja és tradició, cada any a una entitat lleidatana diferent”.

L’entitat destinatària, l’Associació AREMI, treballa amb i per les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars de les comarques de Ponent. La seva presidenta, Mª Mercè Batlle, ha explicat que aquests diners anirien destinats a la compra d’una furgoneta adaptada, perquè els usuaris i usuàries de l’entitat puguin fer sortides i activitats complementàries.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)