segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap!Lleida a la Fira de Sant Miquel 2022

Volem compartir amb vosaltres el que ha estat la nostra participació en la fira, tot agraint a les sòcies que han estat presents en cos i ànima al nostre estand i a les personalitats que han passat a donar el seu suport.

Tenir presència a la fira ens dona visibilitat i anima a altres dones a què se’ns uneixin.

Per primera vegada Ap!Lleida organitzà una taula de debat que portava per títol: “Arrels i territori en clau femenina”.

La taula, moderada per la Laura Ravés, tenia tres convidades del sector agrícola: la Tatiana Simó de La Cistella de Ponent, la Maribel Mòdol, d’Agro Mòdol i la Judith Sogàs artífex del vi Rubió de Sols. Totes sòcies d’Ap!Lleida.

La Tatiana diu que quan parla amb públic la poden els nervis i que després no recorda el que ha dit. Per això estem nosaltres Tatiana! I començarem recordant que va dir el públic d’ella un cop escoltada la seva història. Li van dir valenta, propòsit de vida, passió, força, empoderament, seguretat… Quin goig Tatiana!

Ens va explicar que fa tres anys va fer un gir a la seva vida, passant de l’àmbit social a l’agricultura i com a bona “millennial” que és, no va tenir dubte que La Cistella de Ponent havia de néixer digitalitzada. Així que, a part de la botiga física, compta amb un e-commerce. Les xarxes són un entorn on es mou com peix a l’aigua. Us animem a seguir-la a Instagram.

No només li serveixen d’aparador sinó també d’inspiració a l’hora de buscar referents pel seu negoci i àmbit d’actuació.

La Maribel ens va donar una lliçó de lideratge, serenor i saber estar (paraules del públic) amb el seu discurs. Es compten amb les mans les dones que es dediquen al que fa ella: gerent d’una empresa proveïdora de productes, estratègies i serveis per a l’agricultura. Per norma té prohibida la venda online, però reconeix que també s’està posant a les xarxes per guanyar visibilitat. Si les seves filles continuaran amb el llegat familiar, és una incògnita, ja que ella les anima a ser el que vulguin.

La Judith ens va transmetre passió pel que fa. Quin orgull recuperar un terreny estèril perquè doni fruits en forma de vi, Rubió de Sols, la seva marca. Apostant per la proximitat, no només en la venda del seu producte sinó que, ofereix visites guiades, degustacions i activitats perquè la gent s’apropi al món del vi.

Com a bona dona orquestra, s’ocupa de tot el que envolta el cultiu, la difusió i la venda dels seus productes.

Totes tres es lamenten de la paperassa que estan obligades a omplir, se’ls hi fa feixuc sabent que podrien aportar valor en tasques més creatives. Del que no tenim cap dubte, és de què les tres estan ben empoderades i de què serà un plaer seguir la seva trajectòria.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)