segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Subvencions en l’àmbit del comerç, serveis, artesania i moda

El Govern de la Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Treball, ha publicat les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, els serveis, l’artesania i la moda.

 

Amb quin objectiu?
Promocionar i impulsar el sector comercial i de serveis, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors i en l’àmbit de la moda amb la finalitat de donar suport a la internacionalització de les marques catalanes de moda, la comercialització dels seus productes, la sostenibilitat i la tecnologia aplicada a la indústria de la moda (fash-tech).

També amb la finalitat de reactivar i impulsar el sector artesanal, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquest sector.

 

Persones beneficiàries
· Les persones professionals autònomes que estiguin donades d’alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), les empreses individuals, associades o agrupades (cooperatives de comerç, serveis, artesania i moda i centrals de compra), donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques, i les administracions locals i els seus organismes públics que hi estiguin adscrits o vinculats.

· Les entitats territorials, gremis i entitats sectorials sense ànim de lucre i les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
· S’entenen com empreses de serveis a la persona aquelles que presten les activitats empresarials següents: Tallers mecànics  Serveis fotogràfics Copisteries i arts gràfiques  Serveis de reparacions  Tintoreria i bugaderies  Perruqueria i salons d’estètica i bellesa  Bars, cafeteries i restaurants Serveis de menjar preparat i càtering i agències de viatges detallistes.
· S’entenen com empreses de comerç aquelles que presten les activitats empresarials de comerç al detall, quedant exclosos expressament les empreses fabricants i majoristes que no realitzen venda al detall.
· S’entenen com empreses artesanes aquelles que desenvolupen activitats relatives al Repertori de famílies d’oficis artesans publicat a l’annex del Decret 182/2014, de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal, modificat per l’Ordre EMO/292/2015, de 15 de setembre, per la qual s’incorporen nous oficis al Repertori de famílies d’oficis artesans i per l’Ordre EMC/207/2020 de 2 de desembre, per la qual s’actualitza i es completa el Repertori de famílies d’oficis artesans.

Termini: Es determinarà a la convocatòria corresponent.

 

Accedeix aquí a tota a informació, requisits i accés al tràmit

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)