segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Celebrem el Dia de la Sòcia i l’activitat ‘Empresàries amb propòsits’
Empresàries amb propòsit i Dia de la sòcia

El passat divendres 21 d’abril vam celebrar, a l’hotel NH, l’activitat ‘Empresàries amb propòsit’ i l’entrega de premis del Dia de la Sòcia.

Mitjançant la presentació del llibre Cómo vivir tu propósito sin amargarte de la vida (de Laura Ravés Vilà i Sandra Olea), vam recórrer les carreres professionals de tres grans dones: Remei Capitán, Jovita Latorre i Montserrat Casas.

 1. La Remei Capitán (Agraïments) ens va recordar que vivim per morir i que aquesta última parada en el camí pot ser un acte ple d’humanitat, reconeixement i d’honrar la vida. Mitjançant el seu projecte Agraïments fa una tasca que ens va emocionar a totes. Va emprendre aquesta vocació després d’estar més de vint anys al sector bancari, i ens va demostrar com el que portem a dins, s’obre pas inevitablement i amb determinació.
 2. La Jovita Latorre ens va parlar d’escoltar, ens va parlar d’energia en moviment, de nous començaments a partir de l’exploració d’allò que ens ressona d’alguna manera. Amb alegria, entusiasme, curiositat, deixar-nos portar i viure el moment. Les palanques de motivació estan presents: l’ajuda, l’escolta, la connexió, la creativitat. Ara bé, aplicades a diferents àmbits sempre amb un somriure i amb una mirada, com diu ella, d’una professional que es considera junior.
 3. La Montserrat Casas ens va donar un exemple d’apoderament, d’idees clares, de saber estar i saber imposar-se encara que tot indiqués que estava fora de lloc. Té en comú amb la Remei i la Jovita les ganes d’ajudar, d’escoltar, l’empatia. I a més, destaca la seva capacitat de resoldre problemes. I per què no jo? Doncs sí, Montserrat, havies de ser tu, perquè ens vas donar una lliçó.

Finalitzada l’activitat, vam passar a l’entrega de premis:

 1. La Remei Capitán va rebre el premi al projecte més trencador. Després de l’explicació que ens va fer en la presentació del llibre, no ens va quedar dubte que aquest premi era més que merescut. Ens vas emocionar Remei i ens vas fer obrir els ulls. Gràcies!
 2. La Sandra Sabaté va rebre el premi al despertar de l’emprenedoria. La Sandra ens va parlar de passió i d’esforç, de renúncies. No som súper dones, som dones amb ganes de fer les coses molt bé i això fa que no sempre puguem arribar a tot. Qui no se sent identificada amb el seu discurs? Viu la seva carrera des de la passió i té projectes de futur que mostren que la seva determinació i passió estan molt vives i la portaran molt lluny.
 3. La Montse Solé va rebre el premi al projecte més consolidat. La Montse ens va parlar del talent en acció. Sense acció, només tenim promeses i amb promeses no es construeix un projecte de l’envergadura de Naturòptics. Compartia que, a l’inici, la movia la il·lusió i les ganes i sí, això és necessari per fer els primers passos, però que ningú s’equivoqui, no n’hi ha pas prou per consolidar i fer créixer un negoci. Fa falta treballar molt, viatjar, sacrificar-se, esgotar-se, lluitar i no deixar d’aprendre mai.

Qui no es motiva amb dones així?
Ap!Lleida som un conjunt de dones amb molt per compartir. Conèixer els exemples d’unes i altres ens esperona. I que maco poder reconèixer a dones fantàstiques.

Segui connectades, l’aventura continua.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)