segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Els talents diversos i l’èxit empresarial, les claus de la jornada “Divergents”

El passat dijous 18 de maig, la Llotja de Lleida va acollir la jornada professional “Divergents, de singulars a imprescindibles”, una proposta de formació i networking que vam tenir el plaer d’idear i organitzar des d’Ap!Lleida.

En ella vam comptar amb la intervenció de quatre referents empresarials i de la innovació en l’àmbit estatal: Eva Díaz, Elena Marcos, José María Batalla i Alfons Cornella

Una convocatòria única a Lleida que va despertar l’interès en un centenari d’empresaris, autònoms, directius, estudiants i docents del territori.

 

 “Divergents” va reivindicar la importància de la diversitat en el món empresarial i en totes les facetes de la vida

 

L’obertura de l’acte va anar a càrrec de Laia Rogel, presidenta d’Ap!Lleida i CEO de La Pometa, i va estar conduït per Laura Ravés, membre de la Junta de l’entitat especialitzada en formació i emprenedoria.

La cap de cartell d’aquesta trobada fou l’empresària Eva Díaz, tot un referent en el món de la divergència, una de les dones més influents del 2022 segons la revista Forbes.

Díaz, CEO d’Appogeo Digital, fundadora de Shaping The New i actualment ambaixadora de Female Foward de la Fundación Friedrich Naumann, realitzà la xerrada “La importancia de la diversidad en el mundo empresarial”. En aquesta, Díaz ressaltà la necessitat d’un altre tipus de líders per gestionar la diversitat, líders honestos i autèntics. “Necessitem líders honestos i autèntics. Res d’ordeno i mano; si no líders reformats”, puntualitzà Díaz.

Seguidament, va tenir lloc la taula rodona En què ens beneficia la diversitat en els entorns empresarials?, dinamitzada per Díaz juntament amb Elena Marcos, periodista, directora de comunicació i d’estratègia en Trentia, experta en perfils IT i Premio Talento Digital 2021; Alfons Cornella, fundador d’Infonomia, Institute of Next i Creativity Atelier, alhora que consultor d’innovació d’empreses d’arreu de l’Estat espanyol; i José María Batalla, Chief Creative i Purpose a Roman i un dels fundadors de La Casa de Carlota, projecte reconegut per l’ONU quant a la seva integració social.

Marcos constatà el poder de les paraules, el què ens diem a nosaltres mateixos i l’acció que això genera en nosaltres i els altres; també que el talent no té ni edat, ni cos, ni cara. “La ignorància és molt atrevida, el que no coneixem, no ho sabem tractar”, comentà Marcos.

Cornella parlà al voltant de la vinculació dels equips de treball amb les màquines intel·ligents, així com de la complexitat del món i la necessitat d’incloure mirades diverses i barrejar visions i experiències. Per altra banda, Batalla assenyalà la importància d’ajudar a les marques a ser socialment responsables, alhora que rendibles, creïbles i convincents per als seus.

 

Entre altres temes, es va debatre sobre les diferències entre homes i dones en les reunions de negocis, les característiques que haurien de tenir els líders i els beneficis d’incorporar als equips de treball a persones diverses

 

Des d’Ap!Lleida volem donar les gràcies a totes i tots els assistents per donar-nos l’oportunitat d’haver compartit aquesta experiència i replantejar plegats el concepte “diversitat”.

Moltes gràcies, i ens veiem a la propera convocatòria: “Radical10”!

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)