segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Data

18 maig 2023

Hora

3:30 pm
 • Persona sòcia

  25 €
 • Persona no sòcia

  45 €
 • Estudiant

  5 €

Divergents, de singulars a imprescindibles

La Jornada professional "Divergents, de singulars a imprescindibles" és una trobada oberta als professionals de tots els sectors que debatrà sobre la importància d'incloure la diversitat en totes les esferes del món laboral.

La Jornada comptarà amb la presència de quatre referents divergents de l’àmbit empresarial, de la innovació, la tecnologia i la comunicació. Es tracta d'Eva Díaz, fundadora de Shaping New Humans i CEO d’Appogeo Digital, una de les dones més influents del 2022 segons la revista Forbes; Alfons Cornella, Fundador de Curiosity Atelier, coordinador de més de 100 projectes de creació de cultura de la innovació i dinamitzant equips; José María Batalla, Fundador de La Casa de Carlota, companyia de comunicació seleccionada per l'ONU com un model d'innovació i transformació social en el món; i Elena Marcos, Dircom & Strategy Director de Trentia, experta en perfils IT.

Un esdeveniment organitzat des d'Ap!Lleida, i que compta amb el suport de l'Institut Català de la Dona (Generalitat de Catalunya), Diputació de Lleida i Ajuntament de Lleida.

🗓️ Dia: Dijous 18 de maig
🕐 Hora d'inici: 15.30 hores (NOU!)
📍 Lloc: Llotja de Lleida (Av. Tortosa, 6)

* Les persones assistents que es desplacin en vehicle, poden gaudir de preu especial d'aparcament a Llotja de Lleida per 4 €

✒ Preu: 25 € (persona sòcia); 45 € (persona no sòcia); 5 € (preu estudiant, acreditable amb el carnet)

Programa complet
15.30 h Acreditacions
16.00 h Obertura de la Jornada
16.05 h Ponència "La importància de la diversitat en el món empresarial", a càrrec d'Eva Díaz
16.45 h Debat "En què ens beneficia la diversitat en els entorns empresarials?", a càrrec d'Eva Díaz, Alfons Cornella, José María Batalla i Elena Marcos.
17.45 h Torn obert de paraula als assistents
18.20 h Clausura
18.30 h Sopar networking a peu dret

Ponents

EVA DÍAZ
Empresària, fundadora de Shaping New Humans, CEO de la consultora Appogeo Digital, i, actualment, ambaixadora de Female Foward, de la Fundació Friedrich Naumann.
El 2015 va decidir completar el seu procés de transició de gènere, un “repte majúscul” en l'àmbit personal i professional. Des de llavors, ha format la seva pròpia companyia tecnològica i dedica els seus esforços a lluitar per la diversitat i l'apoderament femení.

Tot un referent en el món empresarial i catalogada, segons la revista Forbes, una de les dones més influents del 2022.

ALFONS CORNELLA
Fundador de l'Institute of Next and Infonomia, i Curiosity Atelier. Actualment, la seva activitat principal com a consultor consisteix a ajudar a construir i dinamitzar equips d'innovació reeixits en les organitzacions. Ha gestionat més de 100 projectes sobre creació de cultura d'innovació i dinamització d'equips d'innovació en diferents tipus d'organitzacions, especialment en el sector privat.

El seu punt fort és analitzar grans quantitats d'informació per a produir un model simple que ajudi a explicar l'estructura subjacent.

JOSÉ MARÍA BATALLA
Amb una dilatada experiència en el món de la publicitat (dirigint equips creatius a Grup Lorente, Euro RSCG i Havas Worldwide, entre altres), és un dels fundadors de La Casa de Carlota & Friends. Es tracta d’una consultora especialitzada a ajudar empreses a ser socialment responsables i en Activisme Creatiu, amb un estudi de disseny que ha transformat la manera de fer creativitat incloent en l'equip a creatius amb síndrome de Down i autisme.

La Casa de Carlota & Friends té des de 2015 el certificat B Corp i ha estat seleccionada per l'ONU com un model d'innovació i transformació social en el món.

ELENA MARCOS BUENO
Dircom i Strategy Director de Trentia, una consultora de Tecnologia experta en perfils IT. Es descriu com a contadora d'històries i el seu punt fort són les paraules amb les quals aconsegueix atreure, fidelitzar i fer créixer el talent i el negoci.

També es visiona com a original, valenta, entusiasta, creativa i innovadora i els seus forts són el copywriting, storytelling, content curator, branding marketing i comunicació de crisi, entre altres.

Té un ampli recorregut en el món empresarial, sent directora comercial en Softtek i Albalia. Compta amb experiència en l'àmbit de la comunicació i el periodisme com a presentadora i guionista del programa de ràdio El Lado del Bien.

 

<
Inscriu-te
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)