segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Promenade Lleida, patrocinador del Sopar Solidari

Promenade Lleida, el futur parc comercial i d’oci de Lleida, serà el patrocinador del pròxim Sopar Solidari d’Ap!Lleida.

 

Aquest acord se suma al conjunt de patrocinis signats entre Promenade Lleida i una desena d’entitats socials, culturals i esportives de la ciutat

 

Amb aquesta col·laboració, Promenade Lleida vol mostrar les característiques del seu projecte al conjunt de l’empresariat lleidatà, així com posar en relleu la seva voluntat d’implicar-se i sumar activament amb els agents lleidatans fent comunitat, fomentant la pràctica esportiva o vetllant per la preservació del medi ambient.

 

Promenade Lleida s’ubicarà a la zona de Torre Salses, entre els barris de La Bordeta i Magraners, i es desplegarà en un total de 57.000 m2. El projecte promourà una oferta d’oci i restauració diferencial i de qualitat a Lleida i el conjunt de territori. Entre d’altres, disposarà d’un multicinema de la cadena Yelmo, un gimnàs Fitness Park i un establiment de la firma Ilusiona, amb experiència 3D i zones de jocs per a tots els públics.

 

Sobre el Sopar Solidari

El Sopar Solidari d’Ap!Lleida és la cita empresarial indiscutible de l’estiu, i tindrà lloc el dijous 29 de juny a la Finca Prats. Arribant a la seva setena edició, el Sopar Solidari d’Ap!Lleida destinarà tots els seus beneficis a l’Associació Contra el Càncer Lleida.

A banda d’incorporar a Promenade Lleida com a patrocinador de l’acte, també tindrà una altra novetat: una pink carpet (catifa rosa) by l’Story de la Perfumeria, on es proposa a les persones assistents vestir amb algun element de comerç local de color rosa, i descobrir diverses novetats de perfums que podran provar-se durant l’arribada a l’acte.

Aquestes accions s’uniran als altres dos actes consolidats del Sopar Solidari: la rifa solidària i la subhasta d’art contemporani.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)