segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  TALLER “LLEIDA EN LÍNEA” DEL GIRA MUJERES
GIRA_MUJERES

Ets emprenedora o t’has plantejat la possibilitat d’emprendre? Tens una idea de negoci a la que t’agradaria donar forma? Vols impulsar un projecte? Volas aprofitar el confinament per donar-li una volta al teu negoci?

Et presemtem GIRA MUJERES,  un projecte organitzat per l’Associació Dona Activa i promogut per Fundació Coca-Cola per ajudar a les dones que vegin en l’autoocupació una sortida laboral o que vulguin reinventar-se professionalment.

Des de GIRA MUJERES, han volgut donar la volta a la situació de confinament i veure en aquest obstacle una oportunitat per a reinventar-nos, canviar i poder seguir a prop de les dones encara que sigui d’una altre forma.

Per això, han creat la versió en línia del taller que fins ara estavem fent presencialment. Creiem des d’Ap! Lleida que és una oportunitat per tu poder seguir treballant en la teva idea de negoci i després en el teu Pla de Negoci des de casa i a la Plataforma de GIRA MUJERES.

Així doncs, ens sumem a  aquesta convocatòria LLEIDA en LÍNIA amb el Suport del Consell Comarcal del Segrià per els dies 27 i 28 d’abril de 16 a 19 hores 0 29 i 30 d’abril de 10 a 13 hores. En aquestes dues sessions a triar, treballaran desenvolupament personal i professional.

També podrás participar de la segona etapa de GIRA MUJERES: EMPIEZA TU VIAJE: 30 h de formació on line acompañada de tutores expertes que t’ajudaran a avançar en el teu Pla de Negoci.  Tindràs 10 setmanes per a realitzar el teu Pla de Negoci i entrar en el Concurs de CocaCola i en la 3a. Etapa: TE ACOMPAÑAMOS.

 

Si estàs interessada en aquesta nova iniciativa, et pots inscriure en el següent link on trobaràs el Taller LLEIDA EN LÍNIA:

https://preinscripcion.giramujeres.com/

 

Has de tenir un ordinador amb càmara i micròfon. Si fas el Taller des del mòbil hauràs de descarregar-te la plataforma Zoom per accedir.

Un cop t’hagis inscrit, rebràs un correu de GIRA MUJERES amb totes les indicacions per entrar al Taller.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)