segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  El Concurs d’Escultura dels Premis Ap! Lleida 2020 queda desert
escultura

El jurat del primer Concurs d’Escultura dels Premis Ap! Lleida 2020 s’ha reunit avui dimarts per escollir la millor estatueta pels guardons d’enguany. No obstant, després d’una llarga deliberació, els allí presents han decidit deixar desert el premi, en considerar que cap de les obres presentades transmetia els valors i el missatge que des de l’entitat es vol trametre.

“Volem agrair a totes les participants la seva qualitat i originalitat en les creacions presentades. Ens sap greu no escollir-ne una, però és que cap reflecteix la força de les sòcies d’Ap! Lleida i la innovació que es vol trametre des de l’associació”, ha explicat Laia Rogel, presidenta d’Ap! Lleida, l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida. I afegeix: “El temps de confinament tampoc ha ajudat a que des de l’entitat poguéssim traslladar a les participants aquells valors de l’entitat que ens hagués agradat plasmar”.

El jurat del 1r Concurs d’Escultura per als Premis Ap! Lleida 2020 l’han format: Jaume Rutllant, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida: Jesús Navarro, director del Museu Morera; Glòria Farré, sotsdirectora del Diari Segre; Glòria Jové, professora de la Universitat de Lleida i doctora en Ciències de l’Educació; Elisenda Santacreu, joiera i creadora; Laia Rogel, presidenta d’Ap! Lleida; Ester Barqué, vicepresidenta d’Ap! Lleida; i Roser Xandri, tresorera d’Ap! Lleida.

Els premis Ap! Lleida se celebraran, si les autoritats sanitàries ho permeten, el proper dia 23 d’octubre al Turó de la Seu Vella de Lleida. Uns guardons que han anat assolint, any rere any, una gran rellevància, ja que mitjançant aquests premis les dones i empreses guardonades per l’Associació Ap! Lleida han obtingut un reconeixement social i institucional en el món empresarial i professional.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)