segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Premi a la innovació i premi a la jove emprenedora, entre les noves candidatures de la 15a edició dels Premis Ap!Lleida

Fins al 19 de setembre romanen obres les candidatures a la 15a edició dels Premis Ap!Lleida, uns guardons convocats per l’associació professional d’empresàries de Lleida i Pirineus Ap!Lleida i que volen reconèixer el talent de les dones en totes les esferes professionals.

Un cop rebudes totes les propostes, el Jurat dels Premis Ap! es reunirà el 19 de setembre per valorar-les i determinar quines són les dones valedores d’aquests. Aquest està configurat per les diferents entitats i organismes que donen suport al lideratge, la professionalitat i l’emprenedoria femenina. Es tracta de la Diputació de Lleida, el Centre Europeu d’Empreses d’Innovació (CEEI Lleida), la Regidoria de Seguretat Ciutadana i les polítiques per al civisme i la igualtat de l’Ajuntament de Lleida, el Departament de Treball i Indústria de Lleida de la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Lleida, l’Institut Català de les Dones, PIMEC, Cambra de Comerç de Lleida i la Junta Directiva d’Ap!Lleida.

 

Novetats d’enguany

Entre els canvis d’enguany, destaca la reorganització de les categories en un total de 7. Es tracta del premi a la planificació, innovació i/o internacionalització; el premi a la directiva, empresària i professional de l’any, el premi al projecte empresarial social que hagi tingut un gran impacte al territori, el premi a la jove emprenedora, el premi a la trajectòria, el premi a l’associada i, per últim, el premi al millor treball de recerca o de tesi doctoral de l’any de la UdL.

Les persones interessades a presentar una candidatura han d’omplir el formulari d’inscripció fent constar la categoria del Premi per la que serà valorada, les dades de contacte i una breu descripció que la justifiqui.

 

Altres edicions

La Dra. Candela Calle, la investigadora Beatriz Mothe, l’artista Lily Brick, l’esportista Núria Codina, l’actriu Aida Flix o la periodista Sabina Pedrós són algunes de les professionals que han estat guardonades amb els Premis Ap!Lleida. A més a més dels Premis, durant les gales també s’han entregat diversos reconeixements a dones pioneres a l’esfera professional, com ara a les primeres dones que es varen incorporar al cos de la Guàrdia Urbana o les infermeres que van combatre a primera línia la COVID-19.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)