segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  El Sopar Solidari d’Ap!Lleida recapta més de 4.900 euros per lluitar contra el càncer

Més de 230 persones van participar ahir en el Sopar Solidari d’Ap!Lleida, l’associació de dones professionals de Lleida i Pirineus. L’esdeveniment, considerat la vetllada solidària empresarial més important de l’estiu, va tenir lloc a la Finca Prats i va recaptar més de 4.900 € que destinarà a l’Associació Contra el Càncer de Lleida.

 

Aquesta xifra augmentarà amb l’obertura de la fila zero, que estarà activa al lloc web d’Ap!Lleida fins el 20 d’octubre i que permetrà seguir recaptant fons per a la causa

 

Aquest any, la vetllada va unir el glamur i el comerç local de la mà de la Pink Carpet, de Store by La Perfumeria, una catifa rosa en la qual les persones assistents van poder desfilar lluint moda de proximitat amb el rosa com a dress code. A més a més, els presents van tenir la possibilitat provar diversos perfums que La Perfumeria va posar a la seva disposició juntament amb una copa de cava.

Laia Rogel, presidenta de l’entitat, va ressaltar la importància de la implicació dels agents locals en la millora de la societat, així com en la cohesió del teixit empresarial per reforçar i potenciar els valors i l’economia del territori.

 

No hi van faltar en aquest Sopar Solidari dos moments claus: la rifa de disset obsequis de firmes locals, entre els quals hi havia estades de caps de setmana, sessions fotogràfiques, productes de proximitat, menús de degustació i una joia de la marca Tous; i, per altra banda, la subhasta d’art contemporani, a càrrec d’Espai Cavallers, amb una selecció d’obres d’artistes com Sònia Alins, Lili Brick, Perico Pastor o Joaquín Ureña.

 

L’esdeveniment va comptar amb el patrocini de Promenade Lleida, el projecte de parc comercial i d’oci de la ciutat

L’entitat beneficiària de 2023: Associació Contra el Càncer a Lleida

La vetllada va destinar la recaptació a l’Associació Contra el Càncer Lleida, una organització no lucrativa, privada i d’utilitat pública, que fa més de 65 anys que treballa en la lluita contra aquesta malaltia.

 

L’Associació desenvolupa la seva activitat en tot el territori lleidatà de la mà de 103 juntes locals i delegacions.  La seva missió principal és disminuir l’impacte causat per aquesta malaltia als pacients i familiars, així com millorar la seva qualitat de vida.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)