segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Leader Summit II de BPW Spain i l’Assemblea ordinària i extraordinària de BPW Spain

Els dies 17 i 18 de setembre es va celebrar a Girona el Leader Summit II de BPW Spain i l’Assemblea ordinària i extraordinària de BPW Spain.

Entre altres temes es va presentar la Iniciativa de reforma dels canvis horaris que s’està duent a terme com a prova pilot a empreses i petits ajuntaments de Catalunya. El principal objectiu és la millora de la productivitat laboral i la conciliació familiar. www.reformahoraria.cat

Funde va exposar la seva memòria d’activitats en el marc del Leader Summit junt a les associacions de la resta d’Espanya, fent palès que Funde treballa amb un Know How similar a les altres associacions i fins i tot podríem dir que dur la iniciativa en moltes activitats.

Durant l’assemblea extraordinària es va aprovar una modificació dels estatuts de BPW Spain: Incorporació de sòcies individuals (persones de gran importància social), incorporació de més d’una associació per província (sempre amb el vistiplau de l’Associació fundadora) i l’obligació de auditar els comptes al final del temps de govern de cada Junta Directiva.

A l’assemblea ordinària es va votar la nova Junta Directiva pels pròxims 3 anys, Silvia Vigatà per proposta de la Junta de Funde i amb la beneplàcit de la Presidenta de BPW Spain serà vocal a la nova Junta Directiva tres anys més. Es va aprovar un decàleg de bones pràctiques que ha de ser respectat per totes les associacions, i es va aprovar els punts a modificar del Reglament Intern de l’Associació internacional BPW Spain, així com els motius pels quals un club pot ser expulsat de BPW.

Destacar que des del mes de juliol Silvia Vigatà forma part de la Comissió d’Indústria i Energia de la CEOE representant a BPW i a Funde, i que ha estat nombrada l’enllaç de BPW amb la CEOE: Responsable de Relacions Organitzacionals. Les seves funcions són llegir i opinar sobre els correus de les comissions d’indústria i energia amb reglamentacions, propostes i lleis internacionals. Assistir a reunions quan sigui necessari i vetllar pel bé de les dones empresàries de la nostra associació en matèries de industria i energia. En el cas que el vostre negoci necessiti noves reglamentacions sobre qualsevol d’aquestes matèries us la pot facilitar.

Per més informació: redes@bpw-spain.org – www.bpw-spain.org

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)