segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Entrevistes   /  Entrevista sòcia: Dovi Vausk
Dovi Vausk
COM A EMPRESÀRIA / DIRECTIVA / PROFESSIONAL:

Quin és la teva trajectòria professional?

La meva trajectòria professional com a creativa ja passa dels 10 anys.

La vaig desenvolupar en una agència de publicitat i en diferents empreses locals. Particularitats de cada sector m’han donat una visió molt àmplia per arribar als òptims resultats. Solucions creatives amb una bona estratègia és repte que vaig aprendre afrontar en els meus projectes diaris en el meu estudi de branding i màrqueting digital.

Quin és la teva marca personal?

Xocolata. Sento feblesa per la xocolata. Igual que pel meu treball. I amb les lletres de la paraula “chocolate” expresso els fonaments més importants de la meva professió:

Creativitat – és l’essència de tot. Tots som creatius a la nostra manera. Però la creativitat en el meu cas ha de ser una solució, una idea única, una estratègia marcada.

Honestedat – tots els projectes ha de ser honests. No pot realitzar alguna cosa amb que no empatitzes, amb qui no comparteixes els teus valors.

Originalitat – donar la “volta a la truita” i buscar diferents maneres de comunicar.

Compromís – l’obligació de tractar cada projecte des de l’inici fins al final amb màxima atenció per aconseguir l’òptim resultat.

Objectivitat – l’habilitat de poder visualitzar cada projecte des d’una altra perspectiva en cerca de punts febles o possibles fallades.

Lògica – encara que sóc una creativa no sóc artista. Cada detall ha de tenir un significat lògic i una explicació.

Actitud – amb una visió positiva i entusiasta es poden iniciar projectes que un ni es pot imaginar.

Transparència – en tots sectors pot existir cert misticisme. Però que amb un accés fàcil a la informació podem tenir moltes respostes. Així que com més clars siguem, més fàcil serà. Jo sóc partidària de no tenir secrets i compartir el meu coneixement amb tots.

Ètica – arribo a acumular molta informació “classificada”. És el meu deure ser la seva vigilant per la confiança que els meus clients dipositen en mi.

La composició dels ingredients del “chocolate” no és realment visible. Però sabem el sabor que produeix en el nostre paladar una vegada ho assaborim. Els ingredients fan que el resultat sigui únic encara que invisible, a l’igual que quan percebem un bon disseny, una bona estratègia, una bona comunicació i una bona experiència d’usuari.

Volem conèixer la teva empresa.

Dovi Vausk és un estudi creatiu, amb esperit innovador i inconformista.

Especialitzada en Branding, Pàgines Web amb WordPress, gestió de Xarxes Socials, Blogging i altres estratègies de Màrqueting Digital.

Disseny i implementació, planificació i execució de les campanyes, organització dels esdeveniments, direcció de projectes en sectors d’automoció, restauració, bellesa, comerç, alimentació, marca personal, magazine online.

Quin és la teva diferenciació empresarial?

Durant anys he estat formant-me, treballant i estudiant per convertir-me en experta en això del Disseny i Màrqueting Digital. Moltes hores de recerca, proves i errors. El camí no ha estat (ni és) fàcil. És un món que va canviant cada hora, i amb això els meus coneixements, metodologies, estratègies i tàctiques que vaig implementant durant la meva carrera professional. Tots tenim un objectiu professional, però pràcticament ningú té un pla definit amb els passos necessaris per complir-ho.

Puc oferir un pla de serveis específic per als meus clients, amb un ampli estudi per aconseguir l’èxit en els seus negocis.

De fet, m’agradaria regalar a les sòcies de Funde una consultoria de 1h (valorada en 60€), mitjançant la qual els puc donar solucions/respostes referents a les seves inquietuds digitals i creatives. Les interessades, poden contactar amb mi i amb gust coordinarem una entrevista personal o telefònica.

Quin consell donaries a la sòcia Funde, sigui el que sigui la seva professió?

Divertir-nos, a part de complir amb tot “el necessari” de cada dia. Intentar prendre’s la vida d’una manera més “light” amb tota la bona energia possible encara que de vegades sigui molt complicat exercir aquest paper.

Defineix les característiques de la dona treballadora del segle XXI amb una paraula o frase.

Ser bona persona. Anar aprenent cada dia ser algú que estigui orgullosa de ser. Voler-se a si mateixa amb les seves virtuts i defectes. Aprendre d’experiències positives i negatives tant en el camp personal, com professional. Seguir el principi SER, FER i TENIR com el principal pilar de la meva vida. I ser com una App d’iPhone – treure la millor versió de mi mateixa en les continues actualitzacions diàries 😉

Tens la impressió de que l’emprenedora / empresària / directiva / professional ha tingut l’evolució que esperaves?

Considero, que no. Encara ens falta molt per ser considerades i valorades tal com ens mereixem.

 

COM A MEMBRE DE FUNDE:

Per què et vas associar a Funde?

És una gran oportunitat de conèixer a les professionals de diferents sectors amb les mateixes inquietuds que jo, compartir idees, obtenir noves experiències.

Quins són els teus objectius en l’Associació?

Assistir als esdeveniments de Funde, networking i que em coneguin com a professional.

Quines esperes de Funde?

Activitats que impulsin la mentoria empresarial.

Què demanaries a les teves companyes sòcies?

Totes som especialistes en alguna cosa. Per tant, m’agradaria que cadascuna ens aporti una petita part del seu coneixement.

Com presentaries Funde a les persones que no són sòcies?

Associació de dones emprenedores

Què trobes a faltar a l’Associació?

Trobades focalitzades en conèixer a les empreses de les sòcies.

Què creus que li sobra a l’Associació?

No tinc cap reflexió al respecte.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)