Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  La 1a Trobada Catalana BPW Spain a Lleida aconsegueix una nota alta per part de les assistents

El passat dia 16 de setembre, Lleida va acollir la 1a trobada de les associacions catalanes federades a BPW Spain, una jornada networking amb la finalitat d’establir connexions i crear sinergies entre directives, empresàries i professionals que en formem part.

El programa es va preparar per donar cabuda tant a la part personal com a la professional. Així doncs, després de les intervencions de la Sra. Silvia Vigatà en qualitat de representant de Funde a la junta nacional de BPW Spain; la Sra. Yasmina Vilagrasa, en representació de la presidenta de Funde; el Sr. Rafael Peris, com a regidor de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria a Lleida i la Sra. M. José Mainar, com a presidenta de BPW Spain, va dur-se a terme una conferència i debat posterior sobre objectius i motivacions, impartida pel Sr. Jordi Vila Porta. La jornada es va concloure amb una passejada per la ciutat i un dinar distès.

La trobada va permetre acollir prop de 40 sòcies de les diferents associacions, dins d’un ambient de germanor i proximitat.

Des de Funde, en qualitat d’amfitriones i gràcies a l’assistència de les sòcies de Lleida que van voler donar suport, vam aprofitar per reforçar lligams amb les altres presidències catalanes i sòcies que van fer l’esforç de desplaçar-se per assistir a la jornada.

Agraïm a la Sra. Silvia Vigatà, representant catalana de BPW Spain, l’organització d’aquest acte i esperem que sigui el primer de molts altres que donin suport als principis que ens mouen dins l’associació.

 

Imatges de la jornada, cedides per l’Alexandra Balaguer d’Alexandra Balaguer Studio

Ap!Meeting
Ap!meeting
Directori

Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris
Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

Sòcia que recomana:

Correu electrònic:

Títol per a la recomanació:

Categoría:

Descripció recomanació

Enllaç "Més informació" (opcional)

Imatge (opcional)