segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Funde celebra el seu sopar solidari aquest any a favor de la Fundació de l’Esclerosi Múltiple

Funde, associació d’Empresàries, Professionals i Directives, va celebrar el passat dia 12 de juliol, la 7a edició de la Festa Solidària.

Amb aquesta iniciativa, Funde pretén donar suport a totes aquelles persones que pateixen una malaltia degenerativa, com pot ser l’esclerosi múltiple.

Sortosament, no és una malaltia de les més comunes, tot i així unes 700 persones a Lleida i, més de 47.000 persones a Espanya la pateixen. Un 70% dones i, en molts casos es diagnostica de ben joves, entre els 20 i 30 anys.

La Fundació Esclerosi Múltiple, ubicada a l’Hospital de Dia Martí i Pol, tracta pacients d’esclerosi múltiple i, també altres malalties com l’ictus, l’ELA i el parkinson.

Quinze professionals de diverses disciplines atenen uns 30 pacients al dia, donant un servei integral i totalment personalitzat.

Amb un equipament capdavanter, busquen contínuament els avenços ja sigui en tecnologia, com en aparells de rehabilitació i d’ortopèdia, que ajuden als seus pacients a pal·liar la malaltia. També tenen totes aquelles eines i estris que faciliten el maneig, de la manera més independent possible, en situacions tan quotidianes com pot ser dutxar-se o fer-se un cafè.

Conxita Tarruella, presidenta de FEM (Fundació Esclerosi Múltiple), va comunicar que aquest serà el seu últim acte representant la Fundació –ara és moment de donar pas a l’equip i, estic segura que continuaran amb la gran tasca que estan duent a terme actualment. Tot i així continuaré acompanyant-les tot i que no com a cara visible-.

El Sopar Solidari, va tenir lloc al restaurant 1203, i van assistir més de 70 persones, que van poder gaudir d’una magnífica vetllada solidària, en un magnífic entorn. Funde agraeix la col·laboració i aportacions de totes les sòcies, empreses i entitats.

S’espera que fins al mes de novembre s’incrementi. L’acte oficial de lliurament del xec es farà durant la celebració dels Premis Funde d’enguany. La FEM és l’entitat premiada en la categoria de “Entitat del tercer sector en ajut humanitari i cooperació”.

Des d’aquí, Funde fa una crida a totes les persones interessades en aportar fila 0.  Queda obert el compte per fer donacions, podent fer-ho a través de la web funde.net.

La recaptació es destinarà a la compra d’un ordinador per treballar l’estimulació cognitiva.

L’import recavat serà lliurat durant els Premis Funde d’enguany que, tindran lloc el mes de novembre.

#festasolidariafunde

Fotos cedides per AlexandraBalaguerStudio

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)