segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Comunicat de l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida sobre les conseqüències del conflicte Rússia/Ucraïna al teixit empresarial.
Ap!Ucraina

Lleida, 7 de març de 2022. En relació amb el conflicte bèl·lic iniciat entre Rússia i Ucraïna i les conseqüències directes que aquest fet té sobre el sector, l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida vol expressar:

D’una banda, la condemna i rebuig de qualsevol mena de violència, guerra i vulneració dels drets humans per a resoldre un conflicte. No només té efectes sobre les persones que viuen als països on hi ha el conflicte en qüestió, sinó que també ho fa de manera global. Aquesta situació d’incertesa i alerta constant que estem vivint, pot tenir conseqüències econòmiques a qualsevol escala en un moment tant delicat i després de dos anys de pandèmia.

D’altra banda, i en aquest sentit, la solidarització amb tota la població ucraïnesa, i especialment amb el col·lectiu femení, que s’ha vist obligat a marxar i deixar amb presses tot el que havien construït. Empresàries i emprenedores lluitadores i valentes que estan lluny, però que la seva situació ens toca de prop com a dones i com a Empresàries. Volem mostrar-vos tot el nostre suport en aquest context de màxima tensió bèl·lica.

Per últim, com a empresàries i emprenedores totes, ens trobem en un moment de recuperació, transformació i renovació de les conseqüències que la pandèmia ens ha deixat i que amb aquest conflicte geopolític poden minvar. Així doncs, desitgem que la situació s’acabi com més aviat millor, en primer lloc i per raons humanitàries, perquè la població afectada directament pugui recuperar la normalitat. I també, en segon lloc, perquè s’evitin més conseqüències negatives sobre l’economia en general, i per tant, també per al nostre teixit empresarial.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)