segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  El 6è Sopar Solidari d’Ap! Lleida aconsegueix un rècord d’assistents
sopar-solidari-2022

Més de 170 persones van participar el dijous dia 7 de juliol al vespre en el 6è Sopar Solidari d’Ap! Lleida, l’Associació de Dones Empresàries de Lleida i Pirineu, la gala solidària empresarial més important de l’estiu.
La vetllada, que en aquesta ocasió es va celebrar al Club Tennis Lleida, va aconseguir recaptar més de 2.400 euros, en benefici de l’associació AREMI, una entitat lleidatana de professionals, famílies i voluntaris que treballen amb i per a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. Aquests diners són gràcies a l’aportació de les taules corporatives, una novetat d’enguany, i la col·laboració de les persones participants tan en la rifa solidària com en la subhasta d’art.
Laia Rogel, presidenta d’Ap! Lleida, es va mostrar molt satisfeta per “la gran participació i col·laboració de les empreses de la nostra demarcació en aquesta iniciativa. Vull agrair l’important compromís que hem rebut enguany amb l’entitat AREMI”. I ha afegit: “Ens agrada que cada any la xifra de participants i de donacions augmenti, un fet que reflexa que el Sopar Solidari d’Ap! Lleida té cada vegada més repercussió”.
En finalitzar el sopar, els assistents van participar d’una rifa solidària i una subhasta d’art contemporani a càrrec de l’Espai Cavallers. La festa va acabar amb una sessió de música revival dels anys vuitanta i noranta, de la mà del DJ Santi Roig.

 

Galeria de Fotos

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)