segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Obert el termini per presentar candidatura als Premis Ap! Lleida 2021
Premis!Ap - Edició XIV - 2021

L’Associació de Dones Empresàries Ap! Lleida recupera aquest any 2021, després d’un llarg any de pandèmia, els seus tradicionals Premis Ap! Lleida, uns guardons que busquen reconèixer la tasca de dones lleidatanes que lideren projectes o empreses importants a la demarcació de Lleida. En aquesta ocasió, la cita serà el proper 22 d’octubre a la Seu Vella de la ciutat.

Les persones interessades a optar a algun d’aquests guardons poden presentar la seva candidatura abans del dia 15 de setembre, omplint el formulari d’inscripció que s’ha habilitat a la pàgina web www.aplleida.cat. Les candidatures es poden presentar directament per un mateix o bé per una altra empresa o persones destacada.

“Durant aquests mesos de Covid-19 han aparegut projectes molt interessants impulsats per dones, o bé empreses que s’han reinventat per seguir endavant. També sabem de valentes que han deixat la seva feina per poder impulsar algun projecte propi. A totes elles les necessitem per aquests Premis Ap! Lleida 2021”, explica Laia Rogel, presidenta de l’entitat. “Ara és un bon moment perquè totes elles s’apuntin a aquests guardons i puguem posar de manifest el gran aparador de talent que tenim a la demarcació de Lleida“, apunta.

I no sols això. Aquesta catorzena edició dels Premis Ap! Lleida també espera comptar amb candidatures de dones que liderin projectes empresarials forts, qui han sabut superar i aguantar aquests mesos tan complicats de pandèmia, i tot i els entrebancs segueixen tenint un lloc destacat en el sector.

Els guardons compten amb onze categories: igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal; planificació, adaptació, estratègia, innovació i exportació; a la millor empresària agroalimentària; a la millor empresària de comerç o restauració; a la directiva de l’any; al mitjà de comunicació, periodista o programa que hagi contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina; a la millor esportista individual o equip; a l’activitat artística o cultural més representativa; a l’emprenedora jove; a l’estudiant més brillant de la Universitat de Lleida; a la trajectòria i recerca investigadora.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)