segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap! Lleida recapta més de 1.000 euros per l’Associació REFEM en el seu tradicional Sopar Solidari
ApLleida.- Sopar Solidàri 2021

L’Associació d’Empresàries de Lleida ha recuperat enguany, després de l’aturada arran de la pandèmia de la Covid-19, el tradicional Sopar Solidari, una trobada que s’ha celebrat aquest dimecres, dia 14 de juliol, als jardins del Palau de Margalef, un espai que ha permès als assistents gaudir d’una nit d’estiu especial en un marc incomparable.

La vetllada ha estat tot un èxit, i ha comptat amb la participació de reconegudes empreses de Lleida, que s’han volgut solidaritzar amb la causa d’enguany i no han volgut perdre’s aquesta tradicional cita.

En aquesta ocasió, el Sopar Solidari ha recaptat diners per l’Associació REFEM, una entitat que vetlla per oferir un servei d’atenció i acollida d’urgències les 24 hores els 365 dies de l’any a dones, amb fills o sense, que es trobin en situació d’urgència causada per situacions de violència de gènere. L’objectiu final és oferir un espai de recuperació adequat i promoure l’empoderament, l’autonomia i la presa de decisions.

Gràcies a l’aportació dels participants amb el pagament del sopar i als diners recollits a la rifa solidària s’han aconseguit recaptar un total de més de 1.000 euros. No obstant, les persones que vulguin sumar-se a la iniciativa encara hi són a temps, ja que s’ha habilitat una fila 0 a la pàgina web d’Ap! Lleida per continuar rebent donacions fins al proper dia 22 d’octubre, data en què se celebrarà els Premis Ap! Lleida i que s’entregarà el xec a l’entitat d’enguany.

L’Associació d’Empresàries de Lleida ajudarà a l’Associació REFEM amb les donacions aconseguides a facilitar la cobertura de les necessitats bàsiques, afectives, psicològiques, socials i educatives necessàries perquè aquestes dones puguin continuar endavant.

 

Podeu veure totes les imatges del Sopar Solidari aquí:

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)