segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Nova junta directiva Ap! Lleida
Nova junta Ap Lleida

 

A Ap! Lleida comencem un nou camí i obrim una nova etapa amb una renovació de tota la junta directiva. Han estat sis anys amb la junta sortint, que ha fet un llarg camí fins a arribar a avui dia. Gràcies a l’esforç i la predisposició de totes elles s’ha aconseguit un gran reconeixement de l’entitat i un molt bon posicionament en l’àmbit lleidatà.

Ara és moment de seguir evolucionant, amb el mateix compromís que sempre. La nova junta d’Ap! Lleida arriba amb moltes ganes i ja treballa per incorporar nous programes per a les sòcies de l’entitat, com beques amb escoles de negocis i/o més jornades de formació.

 

 

 

 

 

Estimada sòcia,

És moment de donar pas a una nova etapa de l’Associació d’Empresàries Ap! Lleida. Han estat sis anys en els quals la junta sortint ha fet un llarg camí fins arribar a dia d’avui. Un moment en el qual la nostra entitat està reconeguda i molt ben posicionada en l’àmbit lleidatà. I això és gràcies a totes. Al vostre treball, al vostre esforç, a la vostra dedicació i a les vostres ganes d’obrir una finestra al món i fer palès el gran treball que desenvolupen les dones empresàries de la nostra demarcació.

Ara comença un nou camí, durant la qual la nova junta també hi posarà totes les ganes i l’esforç per continuar endavant. Potenciant els punts forts que ens han situat fins on som avui en dia, però també seguint millorant i posant en marxa nous projectes. El ritme frenètic en el qual vivim immersos en el nostre dia a dia ens obliga a prendre decisions. I volem seguir evolucionant. Això sí, sempre treballant amb i per la sòcia.

La nova junta d’Ap! Lleida, escollida unànimement en l’assemblea de sòcies del passat 26 de març de 2019, està formada per Laia Rogel, presidenta; Ester Barqué, vicepresidenta; Núria Ribes, secretària; i Roser Xandri, tresorera. També comptarà en aquesta aventura amb un ampli ventall de col·laborades, com la Rosa Abella, la Juliana Fernandes, la Rosa Guardado i la Laura Biela.

Us agraïm la confiança dipositada en nosaltres durant aquests anys i us animem a continuar formant part d’aquesta gran xarxa. Ben aviat rebreu notícies nostres.

Atentament,

 

                                                    

Laura Sánchez                                                             Laia Rogel

 

 

En el següent document podreu trobar el projecte de la nova junta:

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)