segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap! Lleida celebra el Dia de la Sòcia 2019
Dia de la Sòcia 2019 Ap! Lleida

L’Associació d’Empresàries Ap! Lleida va celebrar el passat 15 de març el Dia de la Sòcia, amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. Charo Vargas, més coneguda com a Charuca, va ser l’encarregada d’obrir l’acte amb la conferència ‘¿Jefa de tu vida o esclava de tu proyecto? Pautas para disfrutar de tu vida y de tu trabajo en lugar de sentirte la pringada de tu vida (y de tu trabajo.)’. Una xerrada, celebrada a l’espai ApTraining, molt distesa i emotiva, durant la qual les sòcies participants van poder extreure consells i píndoles motivacionals gràcies a l’experiència d’una emprenedora del nivell de Charuca.

 

La jornada va continuar amb la taula rodona ‘Atura’t per continuar’, dirigida per Laura Sánchez i amb la col·laboració de Yasmina Vilagrasa, advocada i sòcia del despatx Julio Vilagrasa i Associats (sòcia d’Ap! Lleida); Carme Salla, tècnic tributari i co-directora d’Àrea Suport Empresarial (sòcia d’Ap! Lleida) i Josep Mª Riu, president del Col·legi d’Economistes de Lleida. Tots tres van endinsar als allí presents en el món de la gestió empresarial des de les diferents especialitats i vessants. Una sessió molt interessat per aquelles persones emprenedores que volen iniciar un projecte empresarial. Un tàndem vital en qualsevol empresa.

 

Finalment, acabades totes les ponències, l’espai ApShowroom va acollir diversos estands de les sòcies d’Ap! Lleida, qui van mostrar als participants en el Dia de la Sòcia els seus productes i/o serveis.

 

La vetllada es va tancar amb un sopar al restaurant de la Llotja.

 

Durant la vetllada, Ap! Lleida va tenir el plaer d’entrevistar en exclusiva a Charuca. Laura Sánchez, expresidenta de l’entitat, va ser l’encarregada de tenir aquesta xerrada amb Charo Vargas. La podeu veure a continuació.Diputació de Lleida

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)