segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Eulàlia Pagès, membre de la Junta d’Ap!Lleida, nova vocal la Federació Internacional d’Empresàries BPW Spain

Ahir dilluns, 18 de desembre, va tenir lloc la renovació dels càrrecs de la Federació Internacional d’Empresàries i Professionals BPW Spain, l’entitat més gran del món que aixopluga dones empresàries i professionals, en l’Assemblea Electoral celebrada a la sala d’actes de l’Institut d’Esbpwtudis Ilerdencs de Lleida.

 

La lleidatana Eulàlia Pagès, membre de la Junta d’Ap!Lleida i gerent de Pagès Editors, Milenio Publicaciones i Arts Gràfiques Bobalà, s’incorpora a la nova Junta de BPW Spain com a vocal. Ho fa amb les professionals Eva Blasco (presidenta), Isabel Carrasco de REM/BPW Marbella-Málaga-Campo de Gibraltar (vicepresidenta 1ª), María Dolores Sánchez de ASODAME/BPW Barcelona (vicepresidenta 2ª), Amparo Martínez de Evap/BPW València (secretaria general), Avelina Bellostas de AMEPHU/BPW Aragó (tresorera), i les vocals Coral Ariño (Evap/BPW València), Neus Malagelada (AGE/BPW Girona), Paz Martín (BPW Madrid), Sonia Mateo (ADEE/BPW Tarragona), Ma Isabel Muñoz (REM/BPW Marbella-Málaga-Campo de Gibraltar), Susana Pérez (NDCS/BPW Castelló), Sonia Suárez (REM/BPW Marbella-Málaga-Camp de Gibraltar), Antonia Varela (BPW Canàries) i Sony Vashdev (BPW Ceuta-Melilla).

Per altra banda, Blasco ha estat escollida nova presidenta de la Federació Internacional d’Empresàries BPW Spain, prenent al relleu a la lleidatana Sílvia Vigatà, membre d’Ap!Lleida i copropietària d’Asysum.

 

Blasco ho fa amb un grup de dones “compromeses i valentes”, amb el qual cercarà desenvolupar aliances estratègiques amb altres associacions de dones per accelerar el canvi cap a una autèntica societat igualitària, segons puntualitzà en el seu discurs. Amb una llarga trajectòria en el sector turístic, Blasco és vicepresidenta de Relacions Internacionals de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges CEAV, membre del Board de l’Aliança Mundial d’Agències de Viatges WTAAA, presidenta de la Confederació Empresarial CEV València i vocal de la Junta Directiva de CEOE.

 

Una nova etapa per BPW Spain

Entre les línies de treball de BPW Spain del període 2023-2026, destaca la necessitat d’impulsar i reforçar el posicionament de BPW Spain, per tal de consolidar l’associació com a referent de les empresàries, directives i professionals de l’Estat espanyol, i desenvolupant aliances estratègiques amb organitzacions sectorials de dones amb valors compartits.

 

Altres eixos estratègics de BPW Spain són l’expansió territorial i l’articulació d’una estructura organitzativa horitzontal, mitjançant la creació de grups de treball, que possibilitin una participació activa de les associacions en la definició, disseny i desenvolupament de les activitats de la Federació.

 

Sobre BPW Spain

La Federació Espanyola d’Empresàries i Professionals BPW Spain neix l’any 2007 amb la necessitat d’unir a les diferents associacions espanyoles de dones empresàries, professionals i directives actives en els diversos territoris. Actualment, pertanyen a BPW Spain una quinzena d’associacions territorials: REM/BPW Marbella, Málaga i Campo de Gibraltar (Cadis), BPW Aragó, AMEPHU/BPW Osca, BPW Terol, ASEM/BPW Astúries, BPW Canàries, ADMEC/BPW Cantàbria, ADEE/BPW Tarragona, AP! Lleida/BPW Lleida, ASODAME/BPW Barcelona, AGE/BPW Girona, BPW Ceuta i Melilla, BPW Madrid, NDCS/BPW Castelló i Evap/BPW València.

 

BPW Spain pertany a la Federació Internacional d’Empresàries i Professionals Business Professional Women, organització més antiga i gran del món, fundada a Ginebra l’any 1930 per Lena Madesin Phillips, i actualment té presència en 110 països dels cinc continents.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)