COM A EMPRESÀRIA / DIRECTIVA / PROFESSIONAL:
Quina és la teva trajectòria professional?
Des de 1995 estic vinculada a la consultoria i formació en vendes i direcció d’equips, dins l’empresa familiar. A més de la gestió de l’empresa, i per la meva formació en màrqueting, he participat en diferents projectes d’expansió d’empreses clients. Quan l’ús d’internet es va incorporar al món de l’empresa, vaig integrar-ho com a eina tant en l’àmbit intern com a les consultories que realitzava als nostres clients. El 2010 neix Summum Experience, des d’on aplico els coneixements digitals i d’estratègia amb serveis de mentoria i consultoria com pilar principal de la meva activitat. De “ment inquieta” estic en continua evolució i aprenentatge, adaptant els serveis a les necessitats del meu client segons em demana el mercat.
Quina és la teva marca personal?
Sóc clara i pràctica. Tot i que gaudeixo molt amb les converses, de fet podria parlar hores i hores :), m’agrada anar al gra quan s’hi ha d’anar.
Transparent, el que veus és el que sóc.
Volem conèixer la teva empresa.
Summum Experience és una empresa consultora de màrqueting i estratègia de negoci, dirigida principalment a la petita empresa i el professional independent.
Quina és la teva diferenciació empresarial?
La meva diferenciació és el bagatge que m’acompanya. Resolutiva i empàtica, em poso a la pell del meu client i busco solucions amb els recursos que disposa. Treballo enfocada en la direcció, no en la velocitat.
Quin consell donaries a la sòcia Funde, sigui quina sigui la seva professió?
Que s’obri. Que busqui i interactuï amb altres empresàries, és una manera de conèixer altres maneres de fer. Al voltant d’un cafè poden sortir bones idees i sinergies.
Defineix les característiques de la dona treballadora del segle XXI amb una paraula o frase.
Empenta.
Hi ha una frase de la qual sóc molt fan: “No t’estic dient que sigui fàcil, t’estic dient que valdrà la pena” i reflexa molt bé la tenacitat que tenim les dones ara mateix.
Tens la impressió que l’emprenedora/empresària/directiva/professional ha tingut l’evolució que esperaves?
Encara tenim moltes limitacions. Unes imposades, altres generades per nosaltres mateixes.
COM A MEMBRE DE FUNDE:
Per què et vas associar a Funde?
Formo part de diverses iniciatives i, estranyament, cap neix a Lleida. Volia retrobar-me amb les sòcies, ja que hi vaig formar part fa un temps, i implicar-me una mica més amb la meva ciutat.
Quins són els teus objectius dins l’Associació?
Per una part aprendre, de les activitats i de les sòcies.
I, també, mostrar com puc ajudar jo. M’he trobat que hi ha una sensació de solitud molt estesa dins l’entorn del petit empresari. En alguns casos, el no saber a qui recórrer quan tens la sensació que has de fer alguna cosa i no saps ben bé el què, genera incertesa.
Què esperes de Funde?
Amb la mà al cor, voldria que fos una associació de la qual em sentís orgullosa de formar part per les seves iniciatives i aportacions. Però sóc molt conscient que la dedicació i recursos que això demana és molt alta i, ara per ara, estem limitades tot i l’alt nivell de compromís de la Junta.
Quan em van proposar incorporar-me com a vocal a la Junta aquest any vaig pensar que seria una forma de posar el meu gra de sorra i contribuir a aquest propòsit.
Què demanaries a les teves companyes sòcies?
Participació i vocació de sumar.
Com presentaries Funde a les persones que no són sòcies?
Com una iniciativa que vol donar veu i rellevància al teixit empresarial liderat per dones de Lleida i província.
A més d’un espai de suport i aprenentatge per la sòcia.
Què trobes a faltar a l’Associació?
Que les mateixes sòcies tinguem més iniciativa a l’hora de relacionar-nos entre nosaltres mateixes. I això passa per una participació més activa i l’activació d’un sistema de gestió de la informació de les sòcies renovat.
Què creus que li sobra a l’Associació?
Del que conec, res.