segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Uncategorized   /  Ap!Lleida destinarà la recaptació del Sopar Solidari 2024 a IRBLleida

El 4 de juliol torna el Sopar Solidari, l’esdeveniment empresarial i solidari de l’estiu organitzat per Ap!Lleida, l’Associació Professional d’Empresàries de les terres de Lleida i Pirineus.

Aquest any, la vetllada tindrà lloc al Club de Tennis Lleida, on s’unirà un cop més el glamour i la solidaritat amb la societat civil lleidatana. Amb el rosa com a dress code de la nit, tots els assistents estan convidats a desfilar per segon any consecutiu per la #PinkCarpetApLleida (catifa rosa) lluint algun element de vestir amb aquest color.

A més a més, durant el Sopar Solidari tindrà lloc una rifa solidària amb obsequis i regals de tota mena, música en directe i múltiples sorpreses.

 

L’entitat beneficiària de 2024: IRBLleida

Enguany tots els beneficis del Sopar Solidari aniran destinats a Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré – IRBLLEIDA, l’únic centre de recerca en benefici de la salut de Ponent.

IRBLleida té l’objectiu de ser un referent competitiu en l’àmbit internacional en la recerca i la innovació en salut, demostrant valors ètics i impulsant la sostenibilitat, el treball multidisciplinari i la cooperació interna i externa.

Entre altres fites, vol promoure, desenvolupar, transferir, gestionar i difondre la recerca d’excel·lència, el coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.

A més, compta amb el segell europeu de recursos humans (HR Excellence in Research), que certifica el talent científic del seu personal, i amb l’acreditació de l’Instituto de Salud Carlos III com a Institut d’Investigació Sanitària.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)