segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Alpha Media Group es converteix en el media partner oficial d’Ap!Lleida

El passat 5 de juny, a PIMEC Lleida, va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre l’Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida i Alpha Media Group, grup empresarial referent del món publicitari.

Mitjançant aquest acord, s’inicia una etapa de treball en comú i sinergies des d’on s’oferiran múltiples avantatges i preus especials de serveis al conjunt de professionals associades a Ap!Lleida. Unes condicions que es marquen l’objectiu de reforçar la presència offline i online dels projectes i productes de les empresàries de Ponent i Pirineus.

Entre les accions contemplades, destaca la possibilitat d’anunciar-se a la desena d’opis digitals (marquesines il·luminades) que Alpha Media Group té repartits arreu dels carrers de la ciutat Lleida, amb opcions molt avantatjoses que aprofitaran el seu alt impacte entre el públic.

La firma entre Ap!Lleida i Alpha Media Group s’emmarca en els objectius de la Junta de l’entitat de continuar potenciant el talent de les dones, fer xarxa entre les seves associades, propiciar fer negoci i potenciar el nombre de referents empresarials i professionals femenins.

 

Sobre Alpha Media Group

Alpha Media Group és una firma que acull tres empreses referents (Alpha Publicidad, Outdoor Planner i Greenin) en el sector publicitari a nivell estatal.

Alpha Publicitat és una empresa de publicitat exterior amb més de 25 anys d’experiència en el sector, amb una xarxa de suports de gran nivell qualitats repartits arreu de la geografia espanyola. Pel que fa a Outdoor Planner, es tracta d’una agència especialitzada en mitjà exterior que ofereix a les marques un servei global d’assessorament, planificació, compra i control de suports publicitaris. Quant a Greenin, es dedica a potenciar la conservació del medi ambient a través del mitja Puricidad, la publicitat exterior que purifica l’aire.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)