segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  ‘Dones i Emprenedoria’, una nova cita que posa en alça el talent professional femení

El passat dijous 9 de març, en el marc dels actes culturals i reivindicatius que han tingut lloc a Lleida al llarg de la setmana del 8 de març, el Cafè del Teatre va acollir la desena trobada ‘Dones i emprenedoria’ (Die).

Una cita organitzada per l’Ajuntament de Lleida, i en la qual Ap!Lleida hi vam formar part com a col·laboradores, i que ha apostat per donar visibilitat al talent femení com a motor empresarial i social.

De la mà de la periodista Inmaculada Hartos Cabrera, vam poder gaudir de les experiències de quatre dones emprenedores, empresàries i directives de la ciutat. Es tracta de Maria Teresa Alsina Cornellana, Directora de les botigues BonÀrea; Montse Baró Vilà, Presidenta d’Afrucat; Anna Puigdemasa Acebron, impulsora del projecte Rusccus; i Chaimaa Arjam El Hamdioui, propietària d’Arenas Pastry & Brunch.

Al llarg de la seva intervenció, Puigdemasa incidia en la importància de posar-se un focus molt clar del que es vol aconseguir, escriure’l, i cada tres mesos revisar-lo, per tal de no desmotivar-se. Pel que fa a Baró, recordava el valor de posar il·lusió en el que es fa, acompanyada de molt treball i esforç; per la seva banda, Arjam El Hamdioui, subratllava el poder d’acomplir els somnis, que són més forts que els orígens. Alsina, per finalitzar, aposta perquè les dones emprenedores confiïn en elles mateixes, que no tinguin por, que es prenguin les coses amb calma i cautela, però alhora amb determinació.

 

Die ha suposat un escenari on compartir experiències i debatre sobre l’emprenedoria i el lideratge femení en clau lleidatana

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)