segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Ap!Lleida es projecta com el lobby empresarial femení de les terres de Lleida i Pirineus

Avui, divendres 24 de març, es renova la Junta Directiva d’Ap!Lleida, l’associació de dones empresàries, directives i autònomes de les terres de Lleida i Pirineus.

En els pròxims quatre anys, l’empresària Laia Rogel continuarà liderant la trajectòria de l’entitat en el rol de Presidenta, i comptarà amb el suport de dotze dones professionals que completaran la nova Junta Directiva. Es tracta de Roser Xandri (encarregada de les relacions institucionals i protocol), Meritxell Pi (relacions empresarials), Lidia Simón (relacions exteriors), Núria Ribes (esdeveniments), Cristina Mòdol (tresorera), Berta Franco (secretària), Eulàlia Pagès (networking), Maribel Mòdol (territori), Laura Ravés (formació i emprenedoria), Maria Izcara (comunicació), Tatiana Simó (economia circular) i Jovita Latorre (networking).

 

El nou equip al capdavant d’Ap!Lleida es marca un objectiu històric: convertir-se en el lobby empresarial femení de referència a les terres de Lleida i Pirineus


Una nova etapa per a l’entitat

En aquesta nova etapa, la projecció de les associades a Ap!Lleida pren una especial sensibilitat pel que fa al treball de la marca personal i l’empoderament de les dones professionals. També, quant a la creació de sinergies, generant noves oportunitats de negoci i consolidant plegades una sòlida xarxa de contactes.

Ap!Lleida vol convertir-se en el punt de trobada femení indispensable en la cerca d’oportunitats professionals, i un espai principal des d’on millorar i liderar el conjunt del teixit empresarial lleidatà.

 

La Junta Directiva d’Ap!Lleida té la responsabilitat de representar la veu del conjunt de les dones empresàries, directives, autònomes i professionals

 

Entre les activitats que organitza Ap!Lleida destaquen els Premis Ap!Lleida, que reconeixen el talent de dones professionals de diversos àmbits professionals; el Sopar Solidari, que destina la seva recaptació a una entitat social del territori; i, enguany com a novetat, la jornada professional ‘Divergents. De singulars a imprescindibles’, que tindrà lloc el pròxim 18 de maig.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)