segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Convocatòries Subvencions i Ajusts COVID
subvenciones

Benvolguda sòcia, hem fet un recopilatori de convocatòries de subvencions i ajuts que actualment estan vigents per tal de facilitar l’accés a la informació. Esperem que sigui útil i en puguis gaudir. Aquest apartat s’anirà actualitzant.

 

GENERALITAT DE CATALUNYA: ENLLAÇ AJUTS

Convocatòria d’ajuts extraordinaris, per al manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes.

L’objecte de l’ajut és el manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes que tinguin fins a 10 persones treballadores a la seva plantilla que hagin vist suspesa la seva activitat per raó de la declaració de l’estat d’alarma.

Qui es pot beneficiar d’aquests ajuts?
Per a percebre aquesta ajut cal reunir els requisits següents:

 • Ser una microempresa o persona treballadora autònoma (fins a 10 treballadors/es i facturació anual inferior als 2 milions d’euros). S’inclouen les societats mercantils, les societats cooperatives, les societats laborals, les societats civils privades i les comunitats de béns que ocupin fins a 10 persones treballadores.
 • Tenir el domicili fiscal i, si escau, el centre de treball a Catalunya
 • Haver suspès l’activitat per ordre del Reial Decret 463/2020, de 14 de març al seu  l’article 10 i a l’ Annex , i qualsevol altra normativa que l’afecti que es pugui aprovar amb posterioritat o bé haver patit una reducció dràstica i involuntària de més del 75% de la seva facturació entre el 14 de març de 2020 i el 21 de juny de 2020, en comparació amb el mateix període de l’any anterior.
 • Manteniment del 100% la plantilla que tenien en el moment en que es va declarar l’estat d’alarma, com a mínim, durant els 12 mesos següents a l’atorgament de l’ajut.

Quantia de l’ajut:

 • L’import de la subvenció és un mòdul econòmic de 4.369,05 euros per persona treballadora de plantilla, per un màxim de tres unitats de mòdul (màxim 3 treballadors/es) amb qualsevol modalitat contractual i una jornada igual o superior al 50%.

Termini de presentació de les sol·licituds: 

Del 31 de juliol de 2020 fins el 30 de setembre de 2020, ambdós inclosos.

 

AJUNTAMENT DE LLEIDA:

L’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, ha publicat el dia 15 de setembre la convocatòria per a la concessió d’ajuts per impulsar la reactivació econòmica i la continuïtat de les activitats econòmiques del sector turisme i restauració del municipi de Lleida afectades econòmicament com a conseqüència de la situació excepcional provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Termini de presentació de les sol·licituds: 

Del 16 al 30 de setembre de 2020

Les sol·licituds només es poden presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida:

SOL·LICITUD
BASES DELS AJUTS
CONVOCATÒRIA

 

 

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)