segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Ap! Lleida formarà part del pla de xoc que impulsa la Paeria per abordar la sortida de la crisi del coronavirus

La presidenta de l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida, Ap! Lleida, Laia Rogel, i la vicepresidenta de l’entitat, Ester Barqué, s’han reunit aquest dimecres amb l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, qui ha estat acompanyat del tinent d’alcalde Paco Cerdà, per intercanviar impressions sobre l’evolució de la crisi del coronavirus a Lleida. La reunió, realitzada telemàticament, s’emmarca en el cicle de trobades que l’alcalde de Lleida està mantenint aquests dies amb els agents econòmics i socials per analitzar en profunditat els efectes d’aquesta situació i abordar la sortida de la crisi amb la màxima interlocució.

En el decurs de la sessió, Ap! Lleida ha presentat a la Paeria la plataforma Ap! Solidari que l’entitat ha posat en marxa per fer més visibles i oferir productes i serveis de les associades i, també, del conjunt de les empreses lleidatanes. “L’objectiu és contribuir a l’economia local i evitar que negocis es vegin obligats a tancar. També s’ofereixen serveis d’assessorament professional en diferents sectors a conseqüència de l’actual incertesa”, ha explicat Laia Rogel.

Miquel Pueyo ha valorat iniciatives com les d’Ap! Lleida: “Són una mostra d’aquesta capacitat d’autoorganització no només de la societat lleidatana sinó també de les petites i mitjanes empreses que, a més, aporten uns valors determinats”.

 

Pla de xoc de la Paeria

En la reunió s’ha acordat que Ap! Lleida s’integrarà en el pla de xoc de la Paeria per afrontar les conseqüències socials i econòmiques de l’emergència sanitària a la ciutat. El tinent d’alcalde Paco Cerdà ha explicat que es posarà en marxa “una taula de diàleg amb tots els sectors implicats amb ganes de construir, les patronals i els agents econòmics del comerç, turístics i hoteleres, els serveis i també els sindicats”. “Serà un gran pacte des del consens polític i institucional, amb la veu dels referents en creació d’ocupació i de formació, perquè caldrà estimular la recuperació de llocs de treball i reciclar, si convé, els paràmetres de formació per adaptar-los a la nova realitat que està sorgint”, ha asseverat.

L’alcalde ha compartit amb les empresàries un sentiment d’esperança i la visió que hi ha un cert repunt en aquells sectors que han continuat actius durant aquest període (sector primari, venda de proximitat…) i que, a més, han descobert una nova manera de posar-se al servei dels consumidors portant els productes a casa de la gent. Pueyo creu que “hi ha una bona disposició a la ciutat quan es produeixi un desconfinament progressiu”.

Un altre dels temes tractats en la trobada ha estat com abordar el dol i homenatjar les persones que han mort aquests dies, tant pel coronavirus com per altres causes.

Ap! Lleida és una entitat que compta amb més de quinze anys d’història. L’any passat va rebre la Placa al Treball President Macià. L’associació reuneix 140 dones empresàries, emprenedores, autònomes i professionals de tota la província de Lleida. L’entitat té la voluntat de construir territori i per això aposta fortament per la seva implantació també al Pirineu.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)