Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Silvia Vigatà nova presidenta de la Federació d’ Empresàries i Profesionals BPW SPAIN
Bpw spain

bpw_spain_silvia_vigataSilvia Vigatà relleva a Maria José Mainar en el càrrec en l’Assemblea General celebrada a València el dia 23 de noviembre Silvia Vigatà assumeix el càrrec de Presidenta de la Federació Espanyola d’Empresàries i Professionals Business and Professional Women (BPW Spain) en substitució de la valenciana Maria José Mainar després 6 anys ocupant el lloc. El relleu suposa també en el canvi de València a Lleida.

 

 

La Junta Directiva actual de BPW Spain està formada per:

Vicepresidentes: Myriam Herrera Díaz i Rana Ezzedine El Sayed ;

Secretaria: Maria Dolores Sánchez Tudurí;

Tresorera: Coral Ariño Jordán;

Past President Maria José Mainar Puchol;

Vocals: Mª Antonia Álvarez Suárez, Avelina Bellostas Ara, Nuria Salvador González, Maria del Pilar Sánchez Pérez, Sonia Ángela Mateo, Loida Paula Rodríguez Amorós, Francisca Meliá Altava i Eva Maria Fernández Cobo.

 

Silvia Vigatà ha presentat durant l’assemblea l’estratègia a seguir per la Federació en el període 2019-2021: “Lideratge femení 4.0””.‘’En l’actualitat vivim en un món global, connectat i canviant que necessita un nou lideratge. Un lideratge més integrador, flexible, cooperatiu i amb perspectiva a llarg termini. És el momento per l’empoderament i el lideratge femení” segons paraules de la nova presidenta. S’han creat vuit Comissions de treball en les següents àrees: Internacional, Nacional, Comunicació, Young, Salut, Formació, Legal i Finançament. Es planteja implicar a totes les membres de les associacions integrants per assolir els reptes plantejats pel trienni. Silvia Vigatà és sòcia de Ap Lleida (abans Funde) des de quasi els seu inicis i ha format part de la Junta Directiva durant més de sis anys. En la seva última etapa, ha actuat com enllaç de l’associació com a Vocal de la Federació. És també membre de la Comissió de Indústria de la CEOE i recentment ha estat nomenada com a vocal de la Dona Empresària a l’Empresa Familiar

de Lleida.

 

NOTA DE PREMSA

 

Ap!Meeting
Ap!meeting
Directori

Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris
Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

Sòcia que recomana:

Correu electrònic:

Títol per a la recomanació:

Categoría:

Descripció recomanació

Enllaç "Més informació" (opcional)

Imatge (opcional)