segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Helena Rakosnik, ambaixadora d’honor del Mamapop

El comitè organitzador del concert MAMAPOP de Lleida ha fet entrega a HELENA RAKOSNIK, esposa del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, del diploma que l’acredita com a AMBAIXADORA d’HONOR d’aquesta iniciativa solidària contra el càncer de mama.

Manel Simon, president del comitè organitzador de MAMAPOP, ha fet entrega d’aquesta distinció a Helena Rakosnik qui ha mostrat tota la seva solidaritat i suport al concert que es celebrarà, el proper dia 29 de Novembre, a l’Auditori “Enric Granados” de Lleida.

Els ambaixadors del MAMAPOP es comprometen a fer difusió, entre col·lectius del seu respectiu àmbit, d’aquesta iniciativa de la societat civil lleidatana que pretén recaptar fons per un projecte d’investigació sobre el càncer de mama que es portarà a terme a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB).

Helena Rakosnik ha manifestat que “hem d’unir tots els esforços per una lluita comuna amb l’objectiu d’acabar amb un problema, el càncer de mama, que directa o indirectament ens afecta a tots”.

El MAMAPOP, que es celebrarà el dia 29 de Novembre, posarà damunt l’escenari de l’Auditori “Enric Granados” de Lleida 40 de músics i comptarà amb la participació de l’Orquestra Julià Carbonell, una selecció de joves músics de l’Escola L’Intèrpret i les veus de Carme Porcar i Salva Racero, actualment cantant de Lax’n’Busto.

Les entrades pel concert ja estan a la venda en diferents punts de la ciutat de Lleida com ara l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), l’ Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama (ADIMA), l’Escola de música L’Intèrpret, l’Escola d’Idiomes Inlingua i al mateix Auditori Municipal “Enric Granados”. També es poden adquirir entrades per la plataforma de compra de la web: www.mamapop.cat.

Més informació a:

www.mamapop.cat

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)