segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Entrevista Ua1: Carme Salla

DE QUÈ SERVEIX EL CURRÍCULUM SI NO TENIM ACTITUD?

El currículum vitae està qüestionat, millor dit, molt qüestionat. En el món laboral, cada cop suma més punts aquell candidat o candidata que en el seu currículum i en l’entrevista deixi entreveure un valor: l’actitud.

Les empreses estan donant un gir important en aquest sentit. Molt sovint els empresaris ens trobem amb “currículums” que no transmeten res més que experiència i formació. L’experiència es valora molt i sempre serà considerada com un valor afegit, ja que sols qui té experiència, ha tingut l’oportunitat d’aprendre dels errors. La formació esdevé també fonamental per ocupar qualsevol lloc de treball. S’ha de tenir consciència que la formació, per exigència de l’entorn actual, és un requisit que necessita d’un compromís de continuat permanent, que ens permeti actualitzar-nos als canvis o tendències i que a la vegada, ens aporta un creixement professional i personal.

És significatiu que els candidats se sorprenguin al trobar-se en l’entrevista, una conversa cordial entre l’entrevistat i l’entrevistador. Parlar de quina és l’actitud que el candidat adopta davant les circumstàncies corrents, com ara gestionar un conflicte o com se sent més còmode, en equip o en solitari, o quin és el seu rol en lideratge o el seu grau de compromís en diferents àmbits de la seva vida són algunes preguntes que, en la seva resposta, el candidat ha de saber aprofitar per deixar entreveure algunes pinzellades de la seva actitud. Si a més d’això, en la conversa el candidat deixa entreveure valors com la motivació, la passió, la responsabilitat, la capacitat de treball, el pensament positiu, la empatia, l’honestedat, se’ns dubte serà el candidat que tota empresari vol tenir en el seu equip.

De poc serveix un gran currículum ple d’experiència i formació si no hi ha actitud. Saber aprofitar l’oportunitat per afegir al currículum els nostres valors i explicar-los pot esdevenir el punt d’inflexió per ser l’elegit i de ben segur, per ocupar dins l’empresa el lloc de treball que es mereix.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)