segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Ap!Lleida i Caixa Rural uneixen forces per impulsar el talent femení lleidatà

Aquest matí ha tingut lloc la firma del conveni de col·laboració entre l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida i Pirineus Ap!Lleida i la banca cooperativa Caixa Rural, un acord que vol contribuir a impulsar l’emprenedoria femenina i potenciar la projecció de les dones professionals de la demarcació de Lleida.

 

Així, a partir d’ara, el centenar de sòcies podran gaudir d’un conjunt de serveis i productes especials de l’entitat, d’acord amb la seva tipologia d’empresa, a més d’assistir en un dinar networking i diversos esmorzars empresarials amb el suport d’aquesta

 

Caixa Rural ja ha participat en diverses de les iniciatives organitzades per Ap!Lleida que treballen a favor del talent de les dones emprenedores i professionals de Lleida. Per exemple, col·laborà amb el Sopar Solidari de l’entitat, que convocà 230 persones i que recaptà més de 4.900 € a favor de l’Associació Contra el Càncer de Lleida. Per altra banda, també va ser global partner, o patrocinador global, dels Premis Ap!Lleida, guardons que realcen el valor de les dones en el conjunt de les esferes professionals i que, any rere any, permeten descobrir noves emprenedores i nous projectes destacats de Lleida liderats per dones.

La firma del conveni ha estat realitzada per Laia Rogel Vilanova, presidenta d’Ap!Lleida, i Jordi Calatayud, Director del Centre d’Empreses de Caixa Rural a Lleida.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)