segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Ap!Lleida col·labora amb la Federació Catalana de Tennis, projectant l’esport professional femení

El passat diumenge 11 de febrer va tenir lloc la firma de col·laboració entre l’Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida i la Federació Catalana de Tennis, mitjançant la qual es vol donar visibilitat a l’esport professional femení, en general, i de les dones al món del tennis, en particular.

Aquesta signatura contextualitza la participació d’Ap!Lleida en el projecte Ciutat del Tennis Català, que recau enguany a la capital de Ponent i que converteix la ciutat en la seu de diferents projectes federatius.

En aquesta línia, Lleida acollirà el Catalonia Open WTA 125 del 29 d’abril al 5 de maig de 2024, una de les proves principals del circuit femení mundial de tennis que compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

El Catalonia Open és un torneig itinerant arreu del territori català oferint als clubs la possibilitat d’acollir en les seves instal·lacions un torneig de primera nivell internacional. L’edició del 2023 es va celebrar amb gran èxit al Club Tennis Reus Monterols. Enguany, es vol repetir èxit esportiu i social al Club de Tennis Lleida.

El Catalonia Open WTA 125 és un projecte estratègic de la Federació Catalana de Tennis amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar el tennis femení

En el marc del Catalonia Open, que vol ser un gran esdeveniment esportiu alhora que un altaveu que generi un impacte en la societat, Ap!Lleida donarà suport a la Federació Catalana de Tennis en l’organització de diverses taules rodones i conferències.

La signatura va anar de la mà de la presidenta d’Ap!Lleida, Laia Rogel, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

 

Dossier de patrocini Catalonia Open 2024

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)