segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap! Lleida celebra la festa solidària anual, aquest any a favor de la Fundació de l’Esclerosi Múltiple

L’import recavat serà lliurat durant els Premis Ap! Lleida d’enguany que, tindran lloc el 16 de novembre

 

Ap! Lleida, Associació Professional d’Empresàries, va celebrar ahir la 8a edició de la Festa Solidària.

Amb aquesta iniciativa, Ap! Lleida pretén donar suport a totes aquelles persones que pateixen una malaltia degenerativa com pot ser l’esclerosi múltiple.

Sortosament no és una malaltia de les més comunes, tot i així unes 600 persones a Lleida i, més de 47.000 persones a Espanya, la pateixen. Un 70% dones i, en molts casos es diagnostica de ben joves, entre els 20 i 30 anys.

La Fundació Esclerosi Múltiple, ubicada al centre Miquel Martí i Pol dins el CAP Onze de Setembre, tracta pacients d’esclerosi múltiple i també altres malalties com l’ictus, l’ELA i el parkinson.

Quinze professionals de diverses disciplines atenen uns 30 pacients al dia, donant un servei integral i totalment personalitzat.

Amb un equipament capdavanter, busquen contínuament els avenços en neurorehabilitació, ja sigui en tecnologia per l’estimulació cognitiva com en aparells de rehabilitació i d’ortopèdia, que ajuden als seus pacients a pal·liar la malaltia. També tenen totes aquelles eines i estris que faciliten el maneig, de la manera més independent possible, en situacions tan quotidianes com pot ser dutxar-se o fer-se un cafè.

 

El Sopar Solidari va tenir lloc al restaurant del Club Tennis Lleida i hi van assistir més de 70 persones, que van poder gaudir d’una vetllada solidària alhora que sensorial, ja que els aperitius es van servir a cegues podent descobrir sensacions diferents amb tots els sentits aguditzats al tapar els ulls.

Ap! Lleida agraeix la col·laboració i aportacions de totes les sòcies, empreses i entitats.

S’espera que fins al mes de novembre s’incrementi les aportacions. L’acte oficial de lliurament del xec es farà durant la celebració dels Premis Ap! Lleida d’enguany. La FEM és l’entitat premiada en la categoria “Entitat del tercer sector en ajut humanitari i cooperació”.

Des d’aquí, Ap! Lleida fa una crida a totes les persones interessades en aportar fila 0. Queda obert el compte per fer donacions, podent fer-ho a través de la web aplleida.com

Ap! Lleida, Associació Professional d’Empresàries (anterior Funde), vetlla per la igualtat d’oportunitats de la dona en el món laboral i, pel reconeixement d’aquelles dones que ocupen un lloc de responsabilitat dins l’empresa. Al llarg de l’any organitzen jornades formatives, networking i benchmarking per establir sinèrgies entre les sòcies.

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)