segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  OBERTURA CANDIDATURES XIII PREMIS AP!LLEIDA
PREMISAP

Des de l’Associació d’Empresàries de Lleida i Pirineus  Ap!Lleida hem obert ja el termini per presentar les candidatures per optar als XIII Premis Ap!Lleida. Uns guardons que tenen com a finalitat reconèixer l’èxit de dones que estan al capdavant d’una empresa rellevant, d’un projecte d’investigació científica, professionals de diferents sectors, ambaixadores en àmbits com l’esport o la cultura, empreses que lluiten per la igualtat d’oportunitats i entitats solidàries, entre altres.

 

En aquesta tretzena edició, que es celebrarà el proper 22 de novembre a la Seu Vella de Lleida, la nova junta de l’entitat, que va entrar al càrrec el passat mes de març, hem organitzat una gala molt especial, que comptarà amb moltes novetats.

 

Totes les candidatures es poden proposar fins el proper 16 d’octubre. Per fer-ho, només s’ha d’omplir el formulari d’inscripció de la pàgina web. Les candidatures es poden presentar directament per un mateix o bé per una altra empresa o persona destacada.

 

Els guardons compten amb onze categories: igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal; planificació, adaptació, estratègia, innovació i exportació; a la millor empresària agroalimentària; a la millor empresària de comerç o restauració; a la directiva de l’any; al mitjà de comunicació, periodista o programa que hagi contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina; a la millor esportista individual o equip; a l’activitat artística o cultural més representativa; a l’emprenedora jove; a l’estudiant més brillant de la Universitat de Lleida; a la trajectòria i recerca investigadora.

Veure totes les categoríes

 

Així mateix, durant l’acte, Ap!Lleida farà també un reconeixement especial a una entitat del tercer sector social, Fundació Jericó, a qui es lliurarà un xec amb la recaptació obtinguda en la Festa Solidària, així com en d’altres esdeveniments realitzats durant el curs. També es farà un reconeixement a la Dona emblemàtica Ap! Lleida, per la seva trajectòria i empenta en el territori, tan professional com personal.

 

Els XIII Premis Ap! Lleida han aconseguit esdevenir un reconeixement social i institucional dins el món empresarial, a la vegada que ja són uns guardons de referència per a la ciutat de Lleida i comarques.

 

Esperem la vostra assictència!

INSCRIPCIÓ A LA GALA DE XIII PREMIS AP!LLEIDA

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)