segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  La Seu Vella es vesteix de gal·la per acollir l’entrega de guardons de la XIII edició dels Premis Ap! Lleida 2019
premisap2019

Ap! Lleida, l’Associació Professional d’Empresàries de la demarcació de Lleida, va celebrar el divendres al vespre la XIII edició dels Premis Ap! Lleida. Una gal•la emotiva i molt especial que va tenir com a escenari la Seu Vella.
Durant la vetllada es van entregar 10 guardons a dones destacades, una empresa, una fundació i un equip de futbol. Les persones premiades van ser: Gemma Arnillas, millor empresària agroalimentària; Cristina Forcada, millor empresària de comerç o restauració; Montse Pujol, directiva de l’any; Sabina Pedrós, periodista que ha contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina; l’equip femení de l’AEM, com a millor equip; Mireia Serra (Lily Brick), com a millor activitat artística o cultural més representativa; Gemma Prenafeta, emprenedora jove; Marina Barranco, estudiant més brillant de la Universitat de Lleida; i Maylos Rodrigo, per la seva trajectòria i recerca investigadora.
Cal destacar també el reconeixement a Plusfresc, com a empresa destacada per la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal; i a Exquisitarium, impulsat per Sonia Plana, com a empresa destacada per la seva planificació, adaptació, estratègia, innovació i exportació.
Els guardons especials han estat per a Paquita Campanya, com a dona emblemàtica i extraordinària, per la seva empremta personal i professional a Lleida; i per la Fundació Jericó, entitat del tercer sector destacada per la seva tasca per la inclusió i la cohesió social, amb especial atenció als col•lectius més vulnerables de la societat.
La presidenta de l’entitat, Laia Rogel, que s’estrena enguany al càrrec, va voler emfatitzar durant el seu parlament els objectius de l’entitat. “Tenim clar que volem posicionar cada vegada més Ap! Lleida com una associació dinàmica, que aposta per la innovació, la emprenedoria, la transversalitat i la generació d’oportunitats a través de l’empoderament de les nostres sòcies.
Totes les premiades van rebre una escultura-joia, creació de la joiera lleidatana Elisenda Santacreu. Un guardó, diferent i especial per a cada categoria, que compta amb una pedra preciosa, que la premiada pot extreure i dur-la posada per sentir més a prop dels valors que dia rere dia transmeten totes les sòcies d’Ap! Lleida.

 

Pots veure totes les imatges aquí

 

Gala de Premis

Escultura

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)