segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap!Formacions – Curs d’habilitats de lideratge per a l’empresaria actual

El passat 19 i 26 d’octubre vam realitzar el curs organitzat per Ap!Lleida i Mireia Seró a les nostres sòcies i no sòcies. Dos jornades formatives que ens han ajudat a descobrir-nos i a potenciar-nos per ser unes bones líders per a les nostres empreses i el nostre dia a dia.

 

Vam treballar el lideratge actual, l’autoconeixement, les emocions, les creences, els estils de lideratge, etc. Una formació molt completa que ens ha aportat informació sobre nosaltres.

 

Alguns comentaris de les participants:

“La trobada de dones empresarials i el temari del curs una combinació perfecta! La Mireia ha estat una gran comunicadora i ha fet un magnífic “resum”, atesa la durada del curs, amb aspectes molt pràctics. R.H.G”
“Bona síntesi dels principis de lideratge en les organitzacions actuals. La Mireia ens ha fet partíceps en tot moment amb exemples clars i il·lustratius. Ja estic esperant la pròxima formació! Gràcies! C.R”
“Todo en general muy productivo, reflexionar, saber como he de gestionar, valorar mi situación personal. Gestionar mis valores, emociones, inseguridades… R.F”
“Potenciador de les habilitats directives personals. Viatge interior per gestionar les emocions i extreure el millor.”
“Curs molt interessant en continguts que m’ha aportat molta informació a tenir en compte, tant a nivell personal com laboral. Una bona eina de millora. E.A”
“En general m’ha agradat tot! M’han faltat més classes. A. S.”
“El que m’ha agradat més és la Mireia, directa, treballadora i molt entenedora. M.R”
“El curs ha estat molt interessant i molt entretingut. La Mireia és molt bona comunicadora. No s’ha fet gens pesat. MJ.B”
“Compartir l’experiencia amb altres persones i enriquir-me a la vegada. La persona que ho imparteix és molt amena. MS.LL”
“Lo que me gusta más es recordar aspectos importantes que necesitamos como personas para aplicar en nuestro día a día, a nuestra empresas o proyectos que desarrollamos. R.A.”
“Aquest curs de lideratge està molt ben estructurati, malgrat no poder disposar de tot el temps necessari per poder desenvolupar-ho en deteniment, sí que m’ha servit per tenir un coneixement i eines per a poder utilitzar a la meva vida professional i també personal. E.M.”

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)