segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  FESTA SOLIDÀRIA 2019
ap_sopar_solidari

Ap! Lleida, l’Associació de Dones Empresàries de la demarcació de Lleida, va celebrar el passat dimecres, dia 3 de juliol, el seu sopar solidari en el marc de la Festa Anual de l’entitat. Una vetllada estival que permet any rere any recaptar fons per una entitat lleidatana. I en aquesta ocasió, es va voler premiar a la Fundació Jericó, per la seva gran tasca social.
En total, gràcies a les aportacions dels assistents al sopar, de la venda de números de la rifa i l’aportació de Garatge Dalmau es van recaptar més de 730 euros per aquesta entitat. Però aquesta no és una xifra final, ja que Ap! Lleida ha obert per mitjà d’aquest link la Fila 0, per a que totes aquelles persones que vulguin puguin fer noves aportacions a partir de 20 euros per la Fundació Jericó. I no serà doncs fins al mes de novembre, durant els Premis Ap!, quan es conegui la xifra definitiva de la donació, moment en el qual l’Associació de Dones Empresàries entregarà el xec amb els diners a la Fundació Jericó.

Més d’una cinquantena de persones van participar dimecres al sopar solidari d’Ap! Lleida que es va celebrar en aquesta ocasió al Molí del Duc. Durant la vetllada també es van sortejar fins a 45 regals que van aportar una trentena d’empreses lleidatanes, qui també es van voler sumar a aquesta solidària vetllada.

 

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)