Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Entrevistes   /  Entrevista sòcia: Laia Rogel
Laia Rogel - Entrevistes

Llibre que recomanes: “Cuentos de buenas noches para niñas rebeldes” Autora: Francesca Cavallo
Blog o podcast que recomanes: www.marketingdirecto.com
Pel·lícula o sèrie que recomanes (amb un enfoc d’estratègia, creixement professional, habilitats comunicatives, valors, etc.): Joy – Jennifer Lawrence

COM A EMPRESÀRIA / DIRECTIVA / PROFESSIONAL:

 Quina és la teva trajectòria professional?

Més de 10 anys d’experiència en el món del disseny gràfic i des de fa 6 anys com a Ceo de l’agència de màrqueting digital, comunicació i disseny Pometa Gràfica.

Quina és la teva marca personal?

“Close & Detail – Concerned” (Propera i apassionada pels detalls)

Volem conèixer la teva empresa.

Pometa Gràfica és una agència de màrqueting digital, disseny i comunicació fundada fa 6 anys a Lleida i actualment amb oficina a Terrassa. Tenim sis pilars bàsics, la proximitat, les persones, la professionalitat, la creativitat, la diferenciació i el detallisme. El nostre objectiu és ajudar a les empreses, a assolir els seus objectius en disseny, comunicació i màrqueting sense oblidar-nos que darrere de cada empresa hi ha persones.

Quina és la teva diferenciació empresarial?

Som una agència fresca, creativa i molt propera. Això ha fet que grans empreses com Turisme de Barcelona o Diputació de Barcelona hagin apostat per treballar amb nosaltres. Aportem disseny personalitzat, solucions innovadores i sobretot aprofitem el món digital per crear accions diferenciadores.

Amb quin canal digital o xarxa social t’identifiques més? I quina et funciona millor en l’àmbit professional?

El canal que actualment funciona millor és Instagram, però reconec que professionalment, Linkedin està molt orientat a l’empresa i és molt profitós a nivell de networking. Jo recomano que totes les sòcies d’APLLEDIA! haurien de tenir sens dubte un Linkedin.

Quin consell donaries a la sòcia Ap!, sigui quina sigui la seva professió?

Que s’empoderi en el món digital. Que no li faci por ser-hi. No ens podem quedar en solucions de fa 20 anys, hem de buscar la diferència, i ser capaces d’adaptar els negocis als nous temps. No perquè darrera vingui gent, sinó perquè davant nostre ja n’hi ha molta!

Com és el teu dia a dia. Com concilies?

Nosaltres a la Pometa Gràfica tenim un horari bastant adaptat a l’horari europeu. Som membres de l’associació SLOWSHOP LLEIDA, que fomenta horaris més flexibles i conciliadors. Per altra banda, en ocasions algun membre de l’equip ha necessitat treballar des de casa i per part meva no hi ha cap problema. Sóc molt conscient que tots tenim família, i és important poder conciliar-ho amb la vida laboral.

Defineix les característiques de la dona treballadora del segle XXI amb una paraula o frase.

Darwiniana. Adaptada als canvis

Tens la impressió que la emprenedora/empresària/directiva/professional ha tingut l’evolució que esperaves?

Crec que encara hi ha molt recorregut en aquest àmbit. Sobretot en càrrecs directius. Desgraciadament encara l’home hi té molta rellevància i la dona ha de superar molts prejudicis per estar al mateix nivell. Tot i així crec que les generacions futures ja comencen a canviar el xip.

COM A MEMBRE D’Ap!:

Per què et vas associar?

Em vaig associar perquè volia formar part d’un grup de dones empresàries on em pogués veure reflectida i on pogués compartir les meves inquietuds i necessitats amb altres semblants a mi.

Quins són els teus objectius dins l’Associació?

Ajudar a potenciar l’Associació i fer-la més referent en les Terres de Lleida. Aportar els meus coneixements, per tal d’ajudar en aquest procés i fer networking per descobrir oportunitats.

Què esperes d’Ap! ?

Que sigui una plataforma de trobada i d’accions que m’aportin valor.

Què demanaries a les teves companyes sòcies?

Més implicació. Crec que una associació de dones professionals i empresàries no és només per formar-hi part, sinó per ser-hi activament.

Com presentaries Ap! a les persones que no són sòcies?

Una associació activa i moderna que busca tenir un punt de trobada amb empresàries, emprenedores o directives. I que vetlla per aportar valor a les seves sòcies.

Què trobes a faltar a l’Associació?

Més comunicació directa, proximitat i tenir sòcies que ens donin prestigi.

Ap!Meeting
Ap!meeting
Directori

Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris
Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

Sòcia que recomana:

Correu electrònic:

Títol per a la recomanació:

Categoría:

Descripció recomanació

Enllaç "Més informació" (opcional)

Imatge (opcional)