segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Entrevistes   /  Entrevista: Nuria Montanuy

Respon breument a les següents preguntes

 

Llibre que recomanes. “El mundo amarillo. Si crees en los sueños, ellos se crearán” de l’Albert Espinosa

 

Blog o podcast que recomanes. el blog de Martina Maresme: https://martinamaresme.com/blog/

Podcast: Victor Küppers, 45 minutos geniales de motivació: https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly93d3cuaXZvb3guY29tL3BvZGNhc3Qtb3Blbi15b3VyLW1pbmRfZmdfZjE1MzAzNDFfZmlsdHJvXzEueG1s&episode=aHR0cHM6Ly93d3cuaXZvb3guY29tLzI0MTM3NTY3&hl=es&ved=2ahUKEwi73siespLnAhXhz4UKHXdqD0gQjrkEegQIBBAE&ep=6

 

Pel·lícula o sèrie que recomanes (amb un enfoc d’estratègia, creixement professional, habilitats comunicatives, valors, etc.)

“Come, reza, ama.” Dirigida per Ryan Murphy i protagonitzada per Julia Roberts i “Sucedió en Manhattan.” Dirigida per Wayane Wang i protagonitzada per Jennifer Lopez.

 

 

COM A EMPRESÀRIA / DIRECTIVA / PROFESSIONAL / EMPRENEDORA:

 

 1. Quina és la teva trajectòria professional? Des de molt jove he treballat sempre, i sempre ho he fet per compte aliè fins ara que he decidit empendre una trajectòria paral·lela.
  Vaig començar com a secretaria de direcció en una Estació Termal i he continuat en el món de l’administració en un celler, actualment ho compagino amb la professió de Community Manager per compte propi.
 2. Explica’ns una mica la teva formació. Sóc Tècnic superior en Administració i Finances, Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals i tinc formació en Community Manager, els mentors en aquest ámbit son Franc Carreras i Billye Sastre fundadors de Mamis Digitales, iniciativa que forma y transforma mares que desitgen treballar des de casa gestionant les xarxes socials d’empreses i negocis.
 3. Quina és la teva marca personal? Perfeccionista, detallista i autoexigent.
 4. Volem conèixer la teva empresa. Ens l’expliques? Amb la marca eQonQista oferim servei de gestió i assesorament per impulsar el creixement a les xarxes socials per totes aquelles empreses/negocis que no tenen la capacitat per fer-ho ells mateixos, sigui per manca de temps o per manca d’experiència.
 5. En què et diferencies de la teva competència? Tractem cada compte d’instagram, twitter o Facebook com a propi, l’atenció al detall es la nostra principal característica. Prestem els serveis a mida del client.
 6. Amb quin canal digital o xarxa social t’identifiques més? Instagram i Linkedin són ara per ara les xarxes on hi ha els meus clients potencials.
 7. Quin consell donaries a la sòcia Ap!, sigui quina sigui la seva professió? Que estigui a les xarxes, amb qualitat y de manera acurada y profesional amb contingut de qualitat.
 8. Com és el teu dia a dia? El dia comença amb una revisió de xarxes socials i de correu electrónic, una bona atenció al client (consultes, petició de pressupostos, etc) es prioritari.
  Com a mare treballadora tota i cadascuna de les tasques que faig en una jornada han d’encaixar perfectament amb la cura dels meus fills, com es l’slogan de Mamis Digitales “Ser mami es un plus” i així ho aplico, organització i planificació per arribar a tot.
 9. Amb quines habilitats t’identifiques més? Em considero una persona multitasca, organitzada i metòdica, resolutiva, amb capacitat d’adaptació
 10. Tens la impressió que la emprenedora/empresària/directiva/professional ha tingut l’evolució que esperaves? Tant l’entorn que conec com la generació que represento crec que ha començat a marcar una tendència positiva en aquest sentit.Són moltes les dones que ocupen càrrecs de direcció o que comencen de zero activitats professionals exitoses. No obstant són massa les ocasions en les que la dona emprenedora/empresària/directiva/profesional i MARE ha de superar una cursa d’obstacles per la conciliació, com representa el hastag #yonorenuncio s’acaba produïnt una renuncia a l’ambit familiar o be al profesional en la majoria dels casos.

 

COM A MEMBRE D’Ap!:

  1. Per què et vas associar? Es un acte d’obertura, endinssar-me en una associació em pot aportar coses positives per al meu projecte, crear sinèrgies i col·laboracions.
  2. Quins són els teus objectius dins l’Associació? Aportar i rebre
  3. Què esperes d’Ap!? Poder estrènyer llaços de col·laboració, nodrir-me de l’experiència de les socies més experimentades i crear aliances.
  4. Què demanaries a les teves companyes sòcies? Proximitat, col·laboració, obertura i molts bons consells.
  5. Com presentaries Ap! a les persones que no són sòcies? Ho faig sempre que tinc l’oportunitat. A l’esteticient, la perruquera, la noia del comerç, a cadascuna els hi dic que AP! Significa APassionades que és el que són dia a dia per al seu negoci, en aquesta asociació poden trobar tot el suport i la motivació que tota empresaria necesita.
  6. Què trobes a faltar a l’Associació? A priori diría creixement i manteniment del nombre de socies tant de Lleida com provincia, si som més serem més fortes.
<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)