segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Funde participa en diferents actes emmarcats en commemoració del Dia Mundial de les Dones Treballadores

Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

Laura Sánchez, presidenta de Funde forma part del Jurat presidit per Sara Mestres, regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.

El Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida té com a objectiu distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits.

El premi el convoquen anualment l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, i el Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida per animar els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es realitza en defensa de la igualtat de gènere.

El jurat es va reunir el passat dia 1 de març valorant la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica.

El reportatge Transsexualitat ‘El meu fill vol ser una nena’, d’Enric Pinyol i Àlex Francès (TV3), va resultar guanyador en la categoria de mitjans audiovisuals. En premsa escrita, el premi va ser per a ‘Mujeres con los pies en la tierra’, de Mónica Pellicia, publicat a El Periódico de Catalunya. Finalment, en la categoria de mitjans digitals, el guanyador va ser el treball de Benoît Cros titulat ‘Las abuelas solares de Burkina Faso’, publicat a Eldiario.es. D’altra banda, la categoria de fotoperiodisme va quedar deserta.

El dijous dia 10 de març va tenir lloc el Lliurament dels Premis al Saló de Plens del Palau de la Paeria.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)